Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo sam spavao sa zenom na istom krevetu pod jednim jorganom bez odjece.Zatim sa odjecom,pa svako sa svojim jorganom,pa na drugi krevet,i evo sad druga soba...I kazu,zena se ne mijenja poslije poroda...
@gdjica_zlica provjereno! Na bezbroj primjera i bezbroj noći!:)
@gdjica_zlica Upravu si,rahatluk je kad se rasiris i ne pazis hoces li zenu oborit sa kreveta.Ipak,krevet je prosjek sirina 160cm,znaci ti moras da se drzis svojih 80cm,pa reci jel to realno.Da ne pricamo kad je vruce.
Znojave guzove “trljat “ od carsaf.Pravo higijenski
carsaf se nesmije prati?
Merak je pred punicu izać u poderanim boksericama, nit seksa, nit večere, ali niti punice po nekoliko mjeseci...
Lakse ga pristaviti 😳
nikakav problem, samo ako je neka dobra cura pored :)
ja pred spavanje popijem barem litru vina tako da vazda spavam ko beba. da li obučem pidžamu ili ne to često ne skontam ni kada se probudim.
Ima li koji hadis da ovo potvrdi?
Potpisujem!!☝