Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta to sad kao nešto alarmantno? Sasvim normalna pojava vijekovima, javlja se isključivo jednom u životu i ne može se zarazit onaj ko je već imao ospice. Jasno ko dan da one zapravo jačaju imunitet. Odležiš par dana i šutneš se nogom u dupe. Tu sad treba neka nauka, neke vakcine, hemija, pizde materine...
@kliKS.again "Ospice su zarazna virusna bolest koja ponekad može uzrokovati ozbiljne zdravstvene komplikacije, kao što su infekcije pluća i mozga." Pa ti odlezi dva dana. Idiote.
Odavno nije bio jedan PROVAKCINE tekst, baš sam se bio zabrinuo
Pa sta je 82000 zarazenih na stotine i stotine miliona ljudi u Evropi ,to je u promilima. Koliko farmaceutski lobi pravi dramu preko medija samo da sto vise prodaju vakcina
Ja bih roditeljima koji ne vakcinisu djecu ubrizgala virus morbila direktno u venu. Generalno danas roditelji sve bolje znaju od doktora. Ma neka su se oni skolovali i po 20 godina, roditelj zna terapiju ukljuciti, pa i doze terapije promijeniti, kupit ce ako treba i zmijinih ociju samo da djetetu ne daju lijek koji je registrovan od strane agencije za lijekove i prepisan od strane doktora.
Hahha ti mora da radiš u toj branši pa si slijepo ubijeđena da je farmaceutska industrija razvijena u svrhu zaštite života. Vjerovatno vam nisu spominjali lijek protiv karcinoma i čovjeka koji je svjedočio svojim primjerom u emisiji "Na rubu znanosti". Par dana nakon gostovanja slučajno je ubijen. A nije jedini. O tome se ne čita u knjigama, o tome pričaju samo Mišak, Marić, Icke...
Pa kad nasi novokomponovani pametni a ne skolovani roditelji ne vakcinisu djecu, jer je neka pjevacica rekla da ne treba. Treba ih samo kaznjavati, lupati kazne i ne vakcinisanu djecu ne prihvatati u skole i vrtice!!!
E jeste ograniceni kao balkon i ti i ovaj dolje ispod. Nisam roditelj, ali se malo informisite, hebo vas tito pomodni. U djecu vakcinama ubrizgavaju celije zivotinja. Kome je to normalno nek se upuca da nam dzabe ne trosite kisik.
@dervo.finci Ti ne znas onda kako bilo koji lijek funkcionise. I radije se ti upucaj jer kada se multipliciras ti i slicni tebi onda odosmo svi helac.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXdate.club
Eee cuj klix-ova nagrada za auto godine, pa sta ovi muljatori misle ko su? Pravo je relevantno sta ovi muljatori huskacki misle, pogotovo o autima. A jos ugasili komentare da ih raja nemoze zajebavati
i bosnajci su zarazeni islamizmom....