Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nekaze se džaba:Od svake se ptice meso ne jede 😛bolje ga na ruke provozat nego ga spakovat svugdje i garava izvuci hahahha
Samo se prčite,a za islam koji kaže "ne" bludu govorite da je zaostao! Ne hvala,ako je cijena za "civilizaciju" sifilis,sida i ostala sranja,ne zelim biti civilizovan.
@dox Ajde molim te, ne moras biti vjernik da bi bio moralan, isto kao sto ne znaci da si moralan ako si vjernik.
Sifilis je cesta pojava i kod nas u BiH, samo je problem sto se ne prijavljuje kao zarazna bolest regularnim putem javno-zdravstvenim ustanovama, pa statisticki gledano zemlja smo niske incidencije, al stvarnost je drugcija, zbog stigme se zarazeni lijece po privatnim klinikama, a te klinike zbog stigmatizacije il neceg drugog ne prijavljuju oboljele, zacarani krug naseg zdravstva .. 😒
Da, cesto pricam sa kolegama sa infektivnih odjela i sifilisa ima gotov najvise od svih spolno prenosivih. Ne razumijem zasto se stigmatizira, kao da smo u srednjem vijeku. Treba se narod upozoriti, posebno mladi koji kao da misle da spolno prenosive bolesti ne postoje.
Poljakinje i Čehinje su primarni krivci, kao i napaćeni Hrvati i Bosnanci sto ih mrkaju po Makarskoj rivjeri xD xD
Kanabis liječi sifilis 😂
Ako kanabis ima benzatin benzilpenicilin i ako se daje direktno intramuskularnom injekcijom, onda da hahahaha
@Haxomen hahaha ne kvari mi kampanju za legalizaciju ;-))))
Kad je kod nassifilis bio atraktivan evropa nije imala pojma