Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ebite vise svi mater
pa hajde onda da se dogovorimo da selektivno odbolujemo u grupama :D da steknemo imunitet a ne srusimo zdravstveni sistem
Britanska istrazivanja su nakon Brexita i Borisa izgubila sav kredibilitet.
@ArthurDent A imam i dovoljno godina da se sjecam john majora i "lorda" davida owena (mala slova nisu gramaticka greska).
Ma ne mogu ovo da citam! Koja je svrha ovakvih tekstova?! "Nijemci predvidjaju da ce trajati i dvije godine!" Pa sta ako bude trajalo?! Prilagodjavacemo se i zivjeti! Cemu unaprijed siriti strah i stvarati brigu??!! A pogotovo tako nesto od Britanaca!! Pa oni nisu zatvorili ni granice i nisu uveli jos nikakve vanredne mjere!
Ma malo je to, slazite 5 godina kad lazete da valja, smrdljivi lazljivci oni propali medijski
Vi ste ovo i izmislili govna !!!!
Odoh na orgije. Zgrada organizuje. Zadužen sa da palim svjetla
Za 18 mjeseci samoizolacije ima da budu stotine miliona mrtvih. J... vas korona, rasirite je nek se svi zaraze, za 15 dana ce 99% ljudi ozdraviti, ostali ce biti u bolnicama ili umrli i zavrsena prica. Ovo cekanje vakcine ce ubiti mnogo vise ljudi.
@objektivno123 Nema od ovog nista. Cuj 18 mjeseci, klasicno sirenje straha i panike. Pa ekonomija pi propala skroz ako bi tako bilo. Drago mi je vidjeti pozitivne ljude, koji idu na posao, svjesni su da zivot ide dalje, sprdaju se malo na racun korone, ali i oprezni. Na krjau krajeva virus nije toliko opasan da se mora ici u izolaciju dok se skroz neistrijebi.
Nije baš tako. Eno u Japanu dvoje koji su se oporavili od Virusa su ponovo zaraženi. Tako sa pada priča o kolektivnom imunitetu, jer nema dokaza za to.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Igra velikih se reflektuje na male. Veliki su vakcinisali sve bitne ljude. Ostali, hajdmo zaraza, pa ko prezivi pricace.
Ovo Britanci uvijek nesto prde,pa nije kuga jbt polivalo ja budala...Samo ebu raju u zdrav mozak.
Sve vodi k tome da se ekonosmi sruse giganti i da narod vakcinisu vakcinom koja nije potrebna.
Ovo ne ide u korist RSexitu