Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo rekli mjesec pa šest pa godina pa dvije a sad neverending story
znaci bolje uzet maski navelko karton jedan
Kad su britanci vidjeli ponasanje po bosni i srbiji dosli su do tog zakljucka.
Ma hajde ba vise, necemo ako Bog da, prezivio je svijet i gore
@FinciSejdic koga briga za svijet - svako čuva svoju glavu.
Pa živimo i sa gripom konstantno
to znači da se onda i ne treba vakcinisati
Vi ste Engleti i zakuhali sve ovo, vašim matematičkim modelom iz marta mjeseca.
@Baho Nema babe, nena je, i fafal je djedu mom fesliji...i dobro ga je odradjivala...rodilo se nas puno ;)
@Bolbol Hebo m ako nije Bulevar :D ubi ti sa trodimenzijalnom PROPAGANDOM :D Ide te to, opoganis im furke i nalozis kao niko do sada, svaka cast! Mislim da si levat, ali posao obavljas vise nego odlicno!
Ne postoji nista tako sveto i tako tajno i tako grande da neko nekada ne PROPJEVA! Ima mali milion primjera u svijetu, neki ljudi koji su zaposleni u ovim institucijama koje se prozivaju, osjecaju duznost prema covjeku..i ako je milimetar onog tacno sto pricate, znajte da jedan takav cuci i da ce propjevati...uz te dokaze mozemo da pricamo dalje..ovako NEMA SANSI DA SU SVI U OVOME! end!
@SaDrineSelam Tako znaci kod vas stanje redovno? Oni tebi pod nos a ti njima kada dodju samo pricas kako je dobro ti:D jel to? Ala ste napaceni jbteeee pa zamisli takav zivot....pa zato vi imate kucerine velike, 3x sprata minimalno, a druge godine koristenja, hanuma ne moze da se popne da opere prozore :) znaci gradite radi komsija..bas divno, ciganluk parexcelance!
ONI ZNAJU DA CEMO JOS DUGO IMATI VIRUS. KAKO ZNATE ? VIDOVITI POSTALI VIDE U BUDUCNOST CAK 10 GODINA . Treba u hajduke ici pod hitno 😌😌😌😌
Pa ako ovo nije dokaz onima koji ne vjeruju jos uvijek da je ovo zavjera onda ne znam sta je. Kontinuirana vakcinacija distanca i maske. Holokaust
Britanski stručnjaci upozoravaju: Čovječanstvo će s koronavirusom živjeti desetljećima --- Zar tek sada upozorajavu Britanci dok su ostali znali odmah na pocetku da covid-19 ostaje zauvijek medju nama kao i sve ostale zarazne bolesti? Mjere i prevencija zastite od covid-19 svi moraju usvojiti i pridrzavati ih se, bahate bezuslovno kaznjavati.
Ja strucnjaka i go*ana
nestace kao i njegovi prethodnici
Dajte nam viruusa da se igramo
Farrar, bojim se da nije niko ništa pitao.
Sad se pokazuje odakle je virus