Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
commiju se ne dize al zato i labavi moze da zabavi....a sad ga produdlaj
@Jebim i commi: smrdi vam iz usta obojici! haj mrs!
Izglupiro si se brate,mani se gluposti sve vam na vrh qrca. Nisi ni ti za sve dobar pa te ne prozivaju.Ne blamiraj se,commi furaj ti samo ne obracaj paznju.
Commi, nit' smrdis, nit' mirises!
@jebim ...ako ćeš replicirat', gledaj d abude prije sabaha...spava mi se...
@jebim :)))))...vidim, ja sam ti trn u oku...nikako oni čija sam opšta mjesta u njihovim komentarima naveo...ne smeta ti primitivčina, al' ti smeta neko ko to nije ?...može objašnjenje, al' da "drži vodu" ?
Ovo sto si nakakio u 00:31 je besmisleno. Kakve veze imaju sovinizam i majke sa ovim sto ja tebi govorim?
@jebim ...drž' se ti klipače, šanka i dobacivanja šankerici...tu negdje ti je gornji limit...
@jebim http://www.urbandictionary.com/define.php?term=commi ...fršten?
A sada, commie, idi lijepo u kupatilo, piski, operi zube i trk' na spavanje!
@jebim ...usput...šta bi htio, da budem "sočan"...ono, glagoljat po tuđim majkama i sestrama?...u komentarima "raskivat ko šupu" manekenke?...i još dodat malo čistog, primitivnog šovinizma, jer je to tako "in" ?...dečko, ne precjenjuj se...
Select all debličine and copy - paste na klix.
Sta ti, uopste, znaci ovaj nick i zasto ga ne pises velikim pocetnim slovom? Ako je engleska verzija za "komunistu", onda treba da se pise "commie".
@jebim ...o tebi dovoljno govori što sam sebi bubaš lajkiće :)...ako želiš, počeću i ja da ti lajkam :)...bude sujeta zadovoljena? :)
Zemljo, otvori se! A u cemu si to ti natprosjecan? Mozda u tome sto si toliko bezlican i "suh" da je i to iznad prosjeka?