Ogledalo zdravlja
3
Bolest počinje na licu
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod mene Quratz narast\'o nešto, počeo je poprimati neuobičajeno enormnu veličinu, a glavich ko jabuka, čega je to simptom može li ko da mi kaže ?
Ljekari savjetuju izbjegavanje sunca, konzumiranje začinjene hrane i alkohola, te izlaganje suncu. Striktno se drzati ovoga!
Imam, imam, imam, imam, imam, nemam, imam...imam Skuplja li jos ko slicice?
sve je relativno
diskretno, ali na vrlo grub način negiraš lik i djelo Ljube Aličića
onda sam vec mrtva po odavno RIP
\"Ljekari savjetuju izbjegavanje sunca, konzumiranje začinjene hrane i alkohola, te izlaganje suncu.\" Znači, bježite sa sunca i obavezno se izlažite suncu.......hahahahaha
Sve imam!
ispripadaste me idioti jedni :S kud procitah :O
JA SAM SAMO RUZAN! RUZAN KO NOC... RUZAN KO CIGAN... sta mi je?
eto znaci imo sam srcanih udara ne zna im se broj da ne govorim dijabetisa raznih rakova.. kakvo je stanje kod ostalih ?
Po ovom, ja sam mrtva vec! AMIN