Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj zenama samo jedno, e necete razbojinici!
Emir Hadžihafizbegović: "Svaki je alkohol dobar ali bez chivasa nema ništa."
Ekipa, dajte si minutu vremena i istrazite novi projekt kriptovalute Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app na App Store ili preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu bude zao kad se sjetite ovog posta.
Budalaština, bolje ne popiti ni jednu, jer ako popijem jednu ne stanem dok svi ostali ne popadaju ispod stola. 💪
Sejtan u svakoj casi...
..zato sto je SVE "u manjim kolicinama" dobro za zdravlje.
Ako su male količine pive ovako dobre, ja sam onda zdrav ko drien !!
Kuku, koliko onda ja samo kalorija unesem preko vikenda...al' nije mi zao
Nema nista zdravo u alkoholu tako ni vitamina B. Ista prica je za vino. Jedna jabila ima vise zdravih sastojaka od vina i piva zajedno
Ispravno je vitamini grupe B, a ne vitamin B. Razlikuju se vitamin B1 - tiamin, pa vitamin B2 - riboflavin, B3 (niacin), B5, B6, B7, B9, i B12. A onih 4-5% alkohola, koliko pivo vec sadrzi, onemogucava usvajanja vitamina grupe B. Rezultat je da su osobe koje potezu za pivom zapravo sklone ili pate od nedostatka vitamina grupe B. Mlatimo, znaci, praznu slamu.
najzdravija je voda ili 100% cijedeni sok bez stetni dodataka, ovo ostalo umjetnina, alkohol je sve stetno i u malim i uvelikim kolicinama, pogotovo alkohol
nema meni piva dvije ili sve ili nista
Pivo je i dobro za bubrege. Ali ne znači da se treba piti svaki dan nekoliko piva. Još je (dobro) pivo prirodno. Nema hemikalija. Cola je nezdrava!
Kad pijem ja se napijem...
Svinjsko meso ima najviše B vitamina. Zato ga daju plućnim bolesnicima
@Gelecek ..netacno,..ima najvise D vitamina. Zato ga daju plućnim bolesnicima
@milosthemuratcutter Jeste jeste svinje se sunčaju svaki dan. Ima tu nešto
Gajba pive, mi u busu...