Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka hvala.
da je vise preci taj prag, stalo smo na pragu neceg a nema nista
zuri ti se.. ko i svakome.. ali napredak je evidentan i konstantan :) ljudi do samo prije 100 godina su mogli samo mastat o luksuzu i zivotnom vijeku kakav danas prosjecan covjek ima
Do nikada neće probati "obični smrtnici"
samo mi jos to treba.....
AMPAK dobro
Odlazak u penziju tek posle 90 te godine života
Jednog dana, hajde zdra'o, kao i sva "revolucionarna otkrica", koja nikad nece ugledati svjetlost dana i biti primjenjeni na sirokim narodnim masama.
To da mogu duže otplaćivat kredit
Kralju ova ti je prejaka! Svakako su SVI u službi, mora se privređivati da bi neko mogao jesti kavijar i srkat kristal na jahti od 200 miliona.