Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas bi odgovarao jedino da prdi...
Da je kod nas ovaj bilboard nebi nikad prest'o kašljati..dok nebi elektronika pregrijala,zatrokirala i sama se zapušila.
ha ha najkreativnije nešto što viđoh u 2017
Da ga je u sarajevu montirati tražio bi od prolaznika da zapali cigaru.....
švedska proseravanja ...ćekaj dok him se rusi napere i zgaziče him cjelu švedsku za heftu dana panek onda kašlju
Jebe te gramatika malo? Da sam ja, ne bi pisao po komentarima dok gramatiku ne savladam.
kod nas bi bilboard bio sa ugrađenim detektorom za nacionaliste... i ne bi prestao da kašlje
Ugusio bi se od kaslja 😀
@nikadgore ne bi preživio ni 5 minuta ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
moje pravo na čist vazduh je veće od tvog prava da pušiš, pogotovo u lokalu gdje je pušenje zabranjeno. i frajer se čudi u slastičarni na čaršiji što mojoj djeci smeta da on sjedi za stolom pored ispod znaka zabrane.
za stolom pored nas, pali cigar a znak zabrane na stubu iznad i iza njega. gazde nema, 4 curice po 17 god rade, šta će, nesmiju reći ništa.
🚭🚭🚭🚭
😘😘😘😘
https://www.youtube.com/watch?v=TneT4wKJBT4