Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al' u k... !!!
Hocemo li pitat dijabeticare kako djeluje na zdravlje smece
'Slatka je, pri sobnoj temperaturi tvrda, dobro se lomi i odlicno topi u ustima'. Bijela cokolada. :)
Kakao mora biti sastavni dio cokolade, u suprotnom to ne moze biti cokolada. Zato su zdravije tamne i pomalo gorke cokolade, manje secera a kakao u vecem procentu prisutan.
@sinjor kakaa*
Sve je to meni jasno ali zasto bas 8 grama teska cokoladica sadrzi sve navedeno? Sta ako je 9,6 grama? Aaaa, je li?
Ne postoji ništa ukusnije od kvalitetne bele čokolade!
postoji, kvalitetna crna čokolada 😂😂
bezobraznice :)
Čokolada i zdravlje. Neće ići. JEDINI razlog zbog kojeg ljudi jedu čokoladu jesu šećeri i aditivi u istoj koji su također visoko ovisni i nezdravi. Pokušajte jesti sam kakao i uvidite koliko je ukusan.
A tamna gorka čokolada?
slažem se, klix je prvak po ovako nebuloznim tekstovima, koje neko očigledno naručuje da se objavljuju. Crna čokolada je zdrava ali samo ako se uzima u minimalnim količinama. Bijela mliječna čokolada ni pod kojim uslovima ne može i nije zdrava. Riboflavin i ostale stvari koje klix iskusno ali lažno nabraja se nalaze u tragovima jer je sve šećer, a kakao dijelova ima u vrh glave 2%
PRIKAŽI ODGOVORE (3)