Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije dolaska Sebije bili na 112 mjestu
Dostupnost zdravstvene zastite, kod nas, je direktno proporcionalna dubini novcanika bolesnika. I pitanje, sto nam pisete na kojem je mjestu Hrvatska, Srbija i Slovenija? Bolje da nam kazete za Lesoto i Eritreju da i mi kazemo jednom, e dobro nam je.
Jos da su nam aparati i sprave kao u svijetu, jos da se ljekari salju na edukacije, a ne na probni rad u Njemacku, pa gdje bi nam kraja bilo.
lazu.........nasa zdravstvena zastita je dno dna..........
E pa nije! Kakvi smo dobro nam je sve! Sve spram nas!
@MaYaZlatu nama nista nije dobro......evo bojim se da mi slijepo crijevo zakaze.........valjalo bi ici pod noz.......a to je kod nas opasno po zivot
Sala nije,,seka,,. Sretni smo sto je,,Bakir,,ima. Blago njemu.😁
Sebija vec poduzela korake da Bake naredi da budemo bar 40-i. Podrska Sebiji i njenim pitkim rumunskim metodama... Alea Alea Sekuritatea...!