Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..... psihijatri inače koriste termin "stanje" , umjesto "bolest" , ali depresija je bolest , teška . ..... i mladi i stari , bogati , siromašni , lijepi , mršavi , debeli .... svako može oboljeti , pravila nema .....
@sanja076 depresija je strašna, destruktivna bolest i nije se lako iščupati uz njenih kandži. svakako, ništa bez psihijatra i medikamenata.
Nema bolje prevencije i zaštite od paihickih poremecaja od toga da budes pod sbdestom i da obavljas namaz 5 puta dnevno.
otkad je forto premijer, psihička slika se poboljšala u Kantonu Sarajevo
Bolje da nas doktori drogiraju nego da nas dileri liječe .....