Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ti ga na :) Sad ću morat voditi svoju babu na ovaj pregled, al' nije meni što ću nju morati voditi, već što moram s njom povesti i sedam-osam njezinih kuma i prija..a sa svakom po dvoje tačke medicinske dokumentacije :)
Džaba je džaba a bogami su i stručnjaci :))) Elem, ne gine ti da unajmiš minibus :)))
Tako je meni svako malo: ) Čim baba sazna da se negdje besplatno kontrolira šećer, ona sazove vijeće baba, one jedva dočekaju..em izađu iz kuća, em klepeću povazdan skupa...:) Al' ok..malo se šalim, nedam ja svoju babu ni za što na svijetu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
I opet Turska ne valja...