Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Institut za istraživanje ratnih zločina u Sarajevu je po ovome najprljavija i potencijalno najopasnija sredina jer se ništa nikada ne čisti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pravo rjesenje za razne baje http://www.cyberclean.net/cleaning/en/Products/HomeOffice.html vise na pik.ba
Još jedna hipohodrijska kampanja. Ljudi, mi ovaj svijet dijelimo s bakterijama. Nemoguće je živjeti u sterilnim uslovima, pa dovoljno je pogledati kako se sve kilavije i kilavije generacije rađaju, osjetljive na sve živo. Svako dijete alergično, za svaku sitnicu gutaj tablete..Ne ide to na dobro..a sve zbog ovakvih pisanja i ubjeđivanja ljudi da se svega treba čuvati.
Kako da se pripazim bakterija na poslu kad NEMAM posla, zajedno sa desetinama hiljada drugih, mladih i starih, ružnih i lijepih?
bakterije su svuda oko nas, a u BiH imaju cak i svoju republiku, zove se Genocidistan
Jao gluposti majko mila, cuj tijela muskaraca su veca pa stane vise bakterija, urednice portala sjedi 1, sa postoljem
pa mogli ste bar čitav tekst do kraja prepisati, ovako neznam koje su bakterije zastupljenje, džaba kad nazovi bože novinari neznaju koristiti čak ni copy-paste
eki to ej nisam znao
Drita, upala ti k.i.t.a.