Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Babo, babo sto mi svaki dan jedemo krompir, a komsije meso? - Ko im je8e mat3r, sto nisu sadili..
Eno i Đoković je prešao na taj način ishrane i vidi ga gdje je sada, drugi.
Samo sam cekala kad ce posegnuti za ovakvim nacinom promocije. Pametno Jaco, nema sta, samo ova kuca od blata te odaje da je supljak :D
Laze. Citavu knjigu bi trebalo napisati da se propisno odgovori na sve gore navedene predpostavke. Ovakvi prevaranti vec godinama izludjuju ljude na zapadu svojim glupostima/besramnim self promocijama, uzimajuci novce od naivnih, a sada taj val polako jenjava na zapadu i dolazi na Balkan.
Vecina ovih komentara pokazuje pakost, zavidnost i zlobu tog podneblja. Balkane, Balkane moj...
_Jasmina i njen muž su u aprilu prošle godine kupili imanje od 6,5 dunuma, daleko od gradske vreve i gužve. Pa da, onda je lahko pričati o prirodnoj ishrani, bez pesticida i umjetnih džubriva... bez otrova. Jasmina, fino je to, ali nije svako u mogučnosti imati svoj siguran prozvod. Večina nas je prinuđena kupovati na pijacama, voće i povrće puno hemikalija. To je otrovna prehrana. Promocija ti je ok.
Djevojka je izrazila svoj način ishrane i samo nam svima dala savjet, nju je to promijenilo, ne morate je vrijeđati odmah govoreći da vama ne treba niko govoriti kako da se hranite... Bože sačuvaj.
Djevojka je izrazila svoj način ishrane i samo nam svima dala savjet, nju je to promijenilo, ne morate je vrijeđati odmah govoreći da vama ne treba niko govoriti kako da se hranite... Bože sačuvaj.
Da li ona zna zasto je krompir stvoren, pa vrlo jednostavno zato da i sirotinja ima koga guliti..
Vegetarijanci a pogotovu vegani su najkompletniji idioti koje sam u životu sreo. Ono, ima idiota i idiota, a ovi su idioti na kub. Za psihijatrije na Jagomiru (i to za Karadžićev odjel)
ljudi na selu jeli meso i biljni mrs i živjeli po 100 godina.
Samo rakija na biljnoj bazi
🍏🍌🍒🌶🍐🍆🍅🍓🍊🍍🍇🍋🍠🍈
Sve super ali ne skidaj meso sa menija, komadic je dovoljan da podmiri onim sto ni jedno povrce i voce nemaju.
mislim da se hipici dobro jbu
Obicno ovakvi prvi odapnu