Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOŽE, NEMA TOG VIRUSA KOJI MOŽE OŠTETITI JAK ORGANIZAM, NEMA !!!!!! A VI SAMO SJEDITE U KUĆI TO VAM JAČA IMUNITET SIGURNO, DOBRO VAS SAVJETUJU
Vlada HNK dodijelila Zagrebu 100.000 KM, a Konjicu 85.000 KM... jel moguce da ja ovo vidim ??? U Kantonu gdje je omjer 50-50?? Bosnjaci se cim prije moraju pozabaviti ovim kantonom i preuzeti poluge vlasti. Zbog ovog je HDZ blokirao i nabavku testova, zbog Zagreba.
@transformista heb0 te konjic sto mu federacija ne donira
Vjestacki napravljen virus ne mutira
MOŽE! PUNO SEKSA I U IZOLACIJI SA BAR JEDNOM, PO MOGUĆNOSTI DVIJE TREBE...
Nisam baš siguran da su oni i koji prebole gripu imuni čak i u toj sezoni, jedino što se ne stignu drugi put zarazit jer je val gripe u toj sezoni prošao Ako se slučajno pokaže da se kod korone stekne imunitet barem za jednu sezonu to će biti veliki uspjeh, jer će se pored ti koji su stekli imunitet,od njihovi antitjela moći još ljudi izliječit posebno teži slučajeva.
Samo rakija i bijeli luk
Samo Čaj od Nane i Rakija od Dede. poz od Imunog
@fbUser1571384906 Maksuzija!