Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plati pa se klati. Kako da vam čovjek dokaže da smo na papiru jedna država.
Ako jedne stvari nema u FBIH, druge nema u RS. I obratno. Dok vam djeca umiru zbog nedostatka lijekova i dovoljno medicinske pažnje, vi sjedite za vašim računarima i kucate komentare na KLIX-u. Samo vi. Konji glupi. Svađajte se još malo. Dajte malo nacionalizma. A što te vlast je*e, to nema veze, tako i treba, šu*ak ti je samo za to i stvoren.
odoh da živim u RS-u
@Maloljetnik Dodik mi sve daje
Zivjela REPUBLIKA SRPSKA! BLIZI SE 9. JANUAR! APARATI PO POVOLJNOJ CJENI ZA BALIJE U RSu :)
Još malo, četko moj! Još koji dan. Sledi presuda ludom Raši , a onda i još luđem đeneralu. Doživotna, uz sigurno pominjanje genocida. A, onda četko moj i ostale četke, ništa više u BiH neće biti isto. PS Do tada vam toplo preporučujem da čitate sabrana dela eminentnih srpskih književnika, braće Tarabić!
SRPSKI KAZAN, a može se primjeniti na BIH https://www.youtube.com/watch?v=iwsS5xx7GxU
SDA, DEMOKRATIJAAAA!!! SDA, LJUDSKA PRAVA SVAAAA!!! JA SAM RETARD, PAS MI YEBO MATER I TAKO SAM SE OKOTIJOOOO, I SAD GLASAM ZA SDA I IDEM NA DZUMU JER SAM DOBAR MUSLIMAN IZ BARLOTTIJA. SDA! SDA! SDA! SDA! SDA!
u RS glasaju za SNSD pa im je zato omogućeno da besplatno piju šaku ljekova svaki dan
ista govna sve. Fuj.
Pa normalno! Neće raka na bošnjaka .🇧🇦