Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo onaj aparat ispod kojeg staviš ruke prije nego ih obrišeš od farmerke? No problemouu, kod nas većina raje ne pere ruke poslije wc-a. 'ta fali, nismo od šečera.
pa vala ne znam ni ko je izmislio ovo a jos su mi vece budale sto ovo uporno postavljaju u centrima i sl. ako nemate za ubruse onda naplacujte ulaz u wc i lijepo ga odrzavajte cistim.
Zašto bi neko posuo ruke česticama virusa pa ih onda gurao u sušilo za ruke?! Valjda sušiš ruke poslije pranja? Ovaj članak ko da je Violeta naručila.
Zato ja - od leviske. Mimohod.
Još da se upotrebljava često. 😂😂😂