Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo je morbidno sto se vecina zajebava na njen racun, vjerovatno s opravdanjem sto je usmrkavala kokain. Inace svi olicenje morala, imate li uopste pojma kolko je ovo strasno?
“Slučaj je objavljen u žurnalu Medical Case Reports i datira iz 2015. godine” U ostalim vijestima Gorbachov i Regan pregovaraju o rusenju berlinskog zida.
To je suplja da od koke nema sansi
baš "friška" vijest...iu 2015. godine! Osim toga, bazilarna arterija nastaje spajanjem vertebtalnih (kičmenih 9 arterija i dovodi krv u stražnji dio mozga...odakle ste preveli ove gluposti?
...ma samo joj mahnite ispred ociju, sa jednom dozom, da vidite kako se otkljucava...
"da od sada uzimaju uzorke urina od pacijenata koji im dođu zbog promjene mentalne prirode" - ovo se već radi u psihijatrijskim bolnicama po bosni
Poenta price; kada se svi krive ti se popravi ... 😅
Očima im govori: "Uključite respirator, uguši se!"
"Doktori sa Univerziteta Maryland vjeruju da je doživjela moždani udar četiri dana nakon korištenja kokaina, što je prvi ovakav slučaj u naučnoj literaturi." boli je qratz, bar je u necemu prva...
Da je koristila šumeće tablete umjesto kokaina to se ne bi desilo!!
Komunicira ocima ali ne dise.. Interesantno.
lijepo dabogda avima ko god se drogira pa da hoce i od onih sto travu puse da im se ovo desava
“Ako je kokain droga, onda sam ja narkoman” - Claudio Caniggia.
Što bi debela crnkinja u pedesetim godinama šmrkala koku...?
Bazilarna arterija ne pomaže da krv dođe do svih dijelova tijela, nego do mozga i generalno centralnog nervnog sistema. Zato kad rokne, neki oblik paralize je neizbježan.