Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos samo da pocnem vjezbat
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaa
jest uz jednu- dvije čašice. ja dok ne poljubim patos ne stajem...
@THClFCS joj brate, uživaj u životu, pusti se vjere i ograničenja :)
nakon ovog članka možda i ja konačno krenem u retetanu
To je kod nas postala normala medju mladima...
Uvijek se prenose nekakva 'istrazivanja' koja su kontradiktorna jucerasnjim i bice kontradiktorna sutrasnjim 'istrazivanjima' na istu temu. Ovo nisu nikakva 'istrazivanja' nego dobro placene i organizovane kampanje sa zadatkom da promovisu proizvode ili zivotne stilove povezane sa prodajom/kupovinom odredjenih proizvoda/usluga.
@berzerk Nalijem ja, nalijem, nemam domace ali dobra je ona 'manastirka/prokupac.' Kako ono rece jedan komentator ovdje, pijem pivo za bubrege a rakiju za srce, pa evo, hvala Bogu, doktora nisam vidio ima i preko 30 godina.
Ako moj jaran procita naslov, ima da u grad nosi onu kutiju praska, pa kad krene sipati u pivo i piti :O
Ja pijem svaki dan, a svaki dan treniram. Nema nikakvih štetnosti. Ne govorim o pijanstvu, već o pijuckanju, do 2L piva ili par čašica rakije. Sve preko je previše.
i 2L vopi je previse ako treniras i pazis na ishranu i uzimas preparate.. ako vjezbas po kuci, sklekove i to... ok je valjda, al 2L pive dnevno vec granici sa alkoholizmom.
@iPhone6 Alkoholizam nema veze s tim koliko cesto pijes
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Admin pije za Bajram, garant.
Da li ste vi normalni?
Dobit, alkohol i teretana. Vecu glupost dugo ne procitah
ma jasta. sutra će još biti da je jabukovača i whey isto.
Rakija i puska Djikanske igracke
I smrad