Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Neo. Kamo sreće da jesam, ne bi me Bosna vidjela odavno. Nažalost imam blisku familiju koja se liječi od astme i kupuje lijekove- injekcije za astmu koje se daju pod kožu. Ako su već pametni, pa objavljuju lijekove za liječenje astme onda navedite sve koje postoje jer ovo je ipak gledan portal, ne praviite se pametni/e. Kažem imaju ljudi koji su kompetentni za to.
Od toliko ljekara pulmologa i pored iskustva koje ima navedena gospođa, vi ovaj text objavljujete. Ima gospođo za astmu jos lijekova, u evropi verificiranih od 2015god, jako skupih, godišnje 35000 dolara koje niste spomenuli jer ste nekompetentni. Neka svako radi svoj posao, uređujte stranicu, to Vam ide super.
Za tvoju informaciju, nama i našem djetetu je ova gospođa Mujkić ,odnosno njen portal klinika.ba i njena facebook stranica AAA (alergije,astma,atopijski dermatitis) više pomogla i olakšala život nego i jedan doktor do sada.
Astmaticari 😒
Ložim se na cure sa raznim tipovima alergija, astme ili atopijskog dermatitisa et. al.
@Šrodingerov Mačak ja na cure koje ispod helanki nose najlonke
Loš post glede komentara
Svi zdravi.