Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kazu deterdzent za ciscenje ubija 99% bakterija, djecu drzimo u sterilnoj zoni, trpaju nam u hranu svasta i sta ocekivati?? alergije na ono, na ovo.a farmaceutske kompanije dobro zaradjuju.
Ne bih se složila da je to alergija na hranu, nego je alergija na kojekakve aditive u hrani na koje nismo navikli. Farmaceuska industrija će na bolestima koje nam plasiraju dobro zaraditi!
Alergicni na sve sto je zdravo, osim soje, koja sva koliko je ima na svijetu, genetski modicifirana.
Mi sa tim nemamo sva sreca problema.Vecina i onako nema izbora birati,nego jede,sprema ono ,sto moze i ima. Bitno je da je na svakom domacem kanalu,na dan 3 4 emisija kuhanja i slicno,rekao bi covjek ne znamo sta cemo od silne hrane i luksuza...
kao prvo GMO hrana, kao drugo ima tu i njihovih prstiju umijesanih.. valja prodati lijekove.. PEDESET posto..??? no fuckin way osim ako na to neko ne utice.. a UTICE,,,
zivjela teorija zavjere
jagode!
Nije to alergja na hranu nego na srestva zastite tipa konzervans, razne vrste emulgatora itd...
Alergija na hranu izgleda pogadja samo stanovnike zemalja gdje hrane ima u izobilju. Slicno kao anoreksija. Tako se sudbina nasali sa onima koji imaju vise nego sto im treba. Uvjeren sam da niko u Etiopiji nije alergican na mlijeko ili kikiriki.
U Etiopiji je kvalitet života daleko ispod cak i ovog naseg tako da je logicno da se ne bave lifestyle-om
Prosjecnom stanovniku koji ima neku od alergija na hranu, ista je trenutno na 17tom mjestu prioriteta