Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ruke perem samo nakon pranja nogu.
U BiH imamo velikog iskustva sa ovo vrstom akcija. Doduse, kod nas se najvise praktikuju akcije "Poboljšajte živote - operite pare", ali razlika je samo u detaljima.
nevjerovatno ali istinito , ali zabrinjavajuće velik dio populacije ne pere baš često ruke , nebitno m ili ž , svašta sam vidio kad su ove stvari u pitanju nažalost i ovakve stvari koje bi se trebale podrazumjevati same po sebi treba napominjati nedavno u kafiću mi je jedna cura doslovno čestitala kad je vidjela da perem ruke hahahaha ne možeš vjerovat
....super....ja ih perem 3000 put dnevno 👐
čistunac :))))))
...žešći.. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
_"Kampanja predstavlja značajan dio edukacije zdravstvenih radnika, posvećene poboljšanju i održavanju higijene ruku na pravi način i u pravo vrijeme, kako bi se na adekvatan način smanjio broj bolničkih infekcija u zdravstvenim ustanovama." Haha, čudno! A ja sam mislila da su zdravstveni radnici po ovom pitanju edukavani.
Akcija "Sačuvajte živote - operite ruke", kada ne bude redukcije vode...