Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon sto je sve vec pocelo,nakon sto su ulice odavno zatvorene,nakon sto su ogromne guzve stvorene ide vijest u objavu.TaJming odlican
Onaj ko je organizovao ovo sranje je.em mu mrtvu majku u kaburu
@dmachiavelli meni s posla maximum 12-15 min, večeras mi je trebalo više od 1 i po sata, pitam policajca:"šta da nekome pozli u ovoj koloni, ne može auto ni naprijed ni nazad, ne mogu ni kola hitne do njega....on sliježe ramenima....pa dokle više.......nisu to neke utrke bitne za ovaj narod, više je to izdrkavanje na narod.....neka puše qurac svi oni koji organizuju i daju dozvolu za ovo
hebem vam pleme..ni jednog hebenog taxija u Sarajevu!! Odrzavaju se neke trke u ovom kolapsu. UMOVI BOLESNI
Sve vam jbm sat vremena sam isao id skenderije do trga austrije
Nema potrebe zatvarati Vilsonovo od 17h svakako nema svrhu. Pa bagro uhvati se Vilsa i trci pusti normalan narod koji po kisi trci sa posla po zenu, majku, kcerku, sina da se normalno krece u svom gradu.
Idioti i organizator i onaj ko im je dao odobrenje za blokadu saobracaja da bi kljusine mahale mudima po centru grada. Van grada pa se reklamirajte i trcite i tamo je 1 m iste duzine mamu li vam i vama i Merkuru
je.ale vas vise trke po centru grada, samo pravite kolaps i probleme. Na trotoare i trcite dokle hocete!
Teško je povjerovati da su se organizatori petak naveče u 20 h odlučili za organizaciju ove utrke. Kada je špica izlaska u grad, oni zbog trke blokiraju sve. Lično podržavam sve spotske aktivnosti, ali je organizator odabirom ovog termina, napravio potpuni promašaj. Večeras im je više spominjana "familija" nego sama trka.
mamicu vam seljacku napokondirenu dva sata sam vozio od malte do carsije!!!!
savjet za one sto su sljegli u sarajevo, nijedna trka, trenerka, auto, namjestaj, novcanik, haljina, odijelo vas nece uciniti gradanima. GARANTOVANO. Samo maniri i lijepo ponasanje, lijep odnos prema sugradanima. BAGRO SELJACKA:
dobar ovaj tadic
Eno vam Ilidža pa RUN FOR LIFE ! Trakači mogu zatvboriti saobračaj a borci ne mogu ! Eto zašto su se borili , nemaju ni svog zakona !
Jebbem mater organizatoru u usta maloumnu, kad se sjetio da glavnu ulicu zatvori u petak. Dva sata sa Ilidže do Baščaršije vozim
Ovdje svaki idiot moze da izgleda blokira saobracaj kako hoce. Imaju Vilsonovo pa neka trče do zore..... a ne da je.u sve redom po kvakvoj kisi
Koji je ovo imbelic odobrio? U petak navece donijeti odluku da se zatvore glavne sarajevske prometnice je van svake pameti.
Kako mi na živce idu ovi trkači i biciklisti to je ludilo!!! Pa imaju veća prava nego ja što plaćam održavanje i gradnju cesta. E u PM više i vi i đogeri i trkači i kofol biciklisti!!!!
@nisam_tu ovdje svi imaju veca prava, od pasa lutalica pa nadalje, svi osim normalnih ljudi koji zele mirno I spokojno preci od tacke A do tacke B I gledati svoja posla...
OVAJ UBLEHAŠ ČLAN SDA EROL MUJANOVIĆ MOŽE I SAOBRAĆAJ ZAUSTAVLJATI MADA SU VREMENSKE NEPOGODE NJEGOVA UNAPRIJED LOVA NE SMIJE PROPASTI!
@OlovnaKisa sponoziru su mi oni koje agenccije marketinške sda oni daju plus avalon uzeli 1milon kredita već dužni 1 milona ali nema veze to je ta ekipa puno razvedenih žena 40plus i neudatih plus muški ja im se smijao prošle nedjeje u velikoj alei pitam za sta vi placate kaže žena za trčenje kažem to je besplatno ..jedini koji je bio svestran i gigant ado ćatić alarahmetile...........tomo,erol ublehaši!
hajde erole i tomo u 8 ujutro vas dvojica alija imamović i ja od koćija do crkve i nazad 9.6km ko pobjedi nek pošteno uzme lovu sklonite mi one debele,guzate sa opremom vrijednom 1550km .izazov može i poiu-maraton i tritlon posebno tebi erle ublehašu a tomo je i a.amb.........a glumi dodjitr i nedjelju i uzmite lovu evo magupi ste imete lovu idemo na 10 000km ako mene i alijiu imamovića pobjedite od kočija do crkve i nazad ako ne dajemo vam1 km!
Nosite se u tri lijepe materine, idioti nenormalni, da li znate kakav je kolaps u gradu zbog vas, prvo nevrijeme sad vi, svako smece se natakari da odrzava kojekakve trke, sve stoji zbog par budaletina!!!!!!!