Priroda je na sve mislila
0
Zašto se prsti smežuraju u vodi?
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIJE PRIRODA VEĆ BOG
E sad mogu umrijeti...
samo oni primati koji su najbrze vadili mokre klikere iz case su prezivjeli.najbolji primjerak opstanka najjacih.
ne izvlači voda sol iz kože, već sol iz vode izvlači vodu iz kože jer je koncentracija soli u vodi izvan tijela veća od koncentracije soli u tijelu. u prevodu osmoza se događa
strike ja bih ga (lol) z.a.k.l.a.o ko zeca i to bez grižnje savjesti. a i saznat ćemo mi ko je taj lik, pokušat ću ja saznati njegov IPN broj.
@lol je.b.e.m. ti ja mat.er! Hajde pi.ck.o jedna napisi svoje pravo ime i adresu i ja cu ti doc pred kucu i ponovit iz sveg glasa sve isto u lice!
@boss a bog dokazan???....
oni se smezuraju zato sto voda izvlaci so iz koze ako to niste znali !!!
hehehhe primat...ne prolazi vise ta fora da smo nastali od primata ...dokle vise bacaju prasinu ljudima u oci...
mislim da djeluje ipak samo na tabane i dlanove, jer cesto bi se desilo da provedem i pola sata u moru, i kada izadjem samo prsti budu smezurani, a ostatak tijela glatko ko djecja guza.. ovdje fali previse informacija da bi se mogao donosit bilo kakav zakljucak... :))
NEDOPUSTIVO JE KOLIKO PRAVITE GRESKE!! NIJE DOVOLJNO SAMO ZNATI PREKUCAVATI TEKSTOVE. NE MOZETE RADITI BEZ LEKTORA !!!!! KAKO SE PRSTI MOGU SMEZURATI???? MOZE KOZA, PRSTI NE !!!
Ko je ta priroda? Tu gospođu moram upoznati, budući da ona na "sve misli."
BY THE WAY.....vrati se u kuhinju!
koja si ti budala sekularna,
to se pitate samo vi neznalice iz zemalja gdje je obrazovni sistem totalno kolapsirao
I BY THE WAY VI ŠTO PAMETUJETE BOG JE NIJE PRIRODA, BOG JE STVORIO PRIRODU I DAO JOJ ZAKONE TAKO DA BOG JESTE PRIRODA I SVE ŠTO NAS OKRUŽUJE! BOG JE DAO PRIRODU I ZAKONE TAKO DA POŠTUZJ PRIRODU POŠTOVAT ĆEŠ BOGA!!! I.D.I.O.T.I
Zar iko više vjeruje u evoluciju?