Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
italija je u potpunom krahu. zive od stotinama godina stare infrastrukture kaja sad uzrokuje veliki zijan. samo kradu i ništa ne ulazu. kao ovde..
Džeko čuvaj se !!!
I BANJA LUKA ĆE OVAKO.
Katakombe i voda.
A kae vjecni grad..
propada jer je Allah tako odredio... propada zbog Sirije i onog što radite dole... ima Boga.
Allahu izbavi svoje cestite vjernike kada budes bilo koji narod kaznjavao i unistavao, Amin.
Kaze sprdaju se na racun svojih ulica,,Iz honde dosli u rim da testiraju ovjese na automobilima..,pa ,kakve bi onda bile sale za nase puteve.... kod nas i se i avion trese od lose ceste...
U jednoj objavi vec odavno stoji " Ii kad zemlja proguta grad" ja sam mislio da ce to biti vatikan al eto tu je to negdje!!
Rim je odron
Bozija kazna i opomena za nesto sto su radili ili sto rade. Kao sto su nama bile poplave i klizista prije par godina. Medjutim opet se nismo opametili, opet cistimo tudje avlije, opet radimo sto smo radili do naredne opomene ili mozda kazne koja slijedi!!
propada i tuzla pa nikom nista
Bacio messi sihire kad je odlazio
Ma nek priroda saceka da Roma uzme finale sampiona, pa onda more sve potonuti!
Kad je prosle godine, za vrijeme hurikana 'Harvey' pala onolika kisa, cijeli region Houston-a je potonuo 2 cm od tezine vode. Drugo, vodovod ne traje vjecno. Zivotni vijek cijevi dobrog kvaliteta je nekih 100-ak god. A imas struktura gradjanih i od drveta, i to u svjetskim metropolama. I kad uslijedi kolaps, cudimo se: pa, dovoljno vode na izvoristu?! I dalje - crpi se i nestaje podzemna voda, stvaraju se praznine, i zemlja tone. Eno, i po Kaliforniji, Mexico City,...
Komentari su vam bezveze , to vam govori da rim propada tu je gnijezdo pedofila pape i genocidasa , samo je Islam prava vjera a ovo deugo je sve propast cak i nasa vera je je genocidaska zao mi je sto sam se rodio kao ortodoks sramota me sta su sve uradili neduznom narodu u Bosni kosovu hrvatskoj
Kakav Rim samo Sarajevo nema vode da se fina gradska raja zeljna evrope okupa u sitne sate poslije gradskih finih evropski zurki!