|

Zašto bi svaka trudnica trebala napraviti Nifty test?

Zašto bi svaka trudnica trebala napraviti Nifty test?
10
Sponzorirani članak
12.11.2019. u 10:37
0
komentara
10

dijeljenja
Zašto bi svaka trudnica trebala napraviti Nifty test?
Kada se buduća majka priprema na čudesno putovanje, nije važno da li je trudnoća planirana ili nije, da li je očekivana godinama ili je došla kao ugodno iznenađenje.
Kada žena sazna da očekuje bebu, u njoj se izmjenjuju sve moguće emocije – od veselog iščekivanja i sreće do zabrinutosti za bebu.

Znati znači biti pripremljenaZašto prbližno polovica trudnica i parova želi znati spol svoje bebe? Zato što je čekanje lakše i budućim roditeljima omogućuje temeljite pripreme za novog člana. Pripreme obuhvaćaju one psihičke, ali i one slatke kao što je odabir odjeće, igračaka i druge opreme za malo biće koje raste u tebi.

Informacija o mogućim genetskim nepravilnostima je vjerojatno najvažnija stvar, koja se može saznati već u ranoj trudnoći. Brojne genetske nepravilnosti su bez posljedica i zato često ostaju neprepoznate, neke mogu imati utjecaj na život majke i bebe.

Ukoliko se informacija dobije u ranoj fazi trudnoće, majka ima dovoljno vremena za razmišljanje i pripremu, kako bi beba živjela sa najboljom mogućom saputnicom.

Sigurno i pouzdano sa Nifty testomNifty test je visoko pouzdani prenatalni test. No to nije njegova jedina prednost! Neinvazivan je, siguran je kako za majku, tako i za bebu. U slučaju dijagnostičkih testova, koji nose sa sobom veći rizik za komplikacije – među ostalima i mogućnost pobačaja – Nifty ne zahtjeva ništa osim uzorka krvi buduće majke. Krv majke sadrži DNA ploda, koja je odlična za analizu bebinog genetskog materijala bez invazivnih postupaka.

Osnovni ili Plus – izbor je tvojBuduće majke mogu odabrati između raznih varijanti Nifty testa. Nifty Basic je najosnovnija varijanta testa, testira najčešće trisomije, odnosno Down, Edwards ili Patauov sindrom. Nifty Standard i Plus dodaju brojne druge genetske nepravilnosti.Nifty Plus je najcjelovitiji test trenutno u ponudi. Genom bebe analizira na najširi broj potencijalnih genetskih nepravilnosti.

Što je najbolje kod Nifty testa? Možeš ga napraviti sa navršenih 10 sedmica trudnoće, rezultate dobiješ za otprilike sedmicu dana. Tako je jednostavno i brzo!

Želite li doznati još informacija o Nifty testu, posjetite našu web stranicu www.nifty-test.ba.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.