Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
V O L I M O T E B O S N O !
Boze mili ljepote na cemu zavidjela svaka druga zemlja.BIH je bogom data i obdarena zemlja samo steta sto nema prave pameti u politiki da je povede i povuce pravim putem pa da joj mnoge druge drzave pozavide na tome.
Predivno :)
lijepe slike.......
Kako bi svijet znao zivjeti s nasim ljepotama...
@Fa'izah Od ekonomije se zivi a ne od planina😉
@indigo24 Znas, neki ljudi unovce planine i ljepote, pa od toga zive.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tako je lijepo na ovoj Bjelasnici da su svi presli da zive u Sarajevo.
Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, visina snijega na Bjelašnici jutros iznosi oko 134 metra. .......... Ispravite to metra.
Ispravili su...
Ko bi rekao da je ovo u BiH 😍😍😍😍
Svatko ko ide u prirodu, a pri tome ne smatrajuci da je to za seljacine i papke i za one koji ne misle da je cool ako sjedis cijeli dan u kafani i dojis nargilu.
A ko nebi?? Ko god je iole upucen o prirodnim ljepotama nase nam domovine zna da ovo nisu cak ni nesto posebne slike kakvih sve pejzaza i krajolika ima u BiH. Problem je u tome sto imamo ljude koji se rode i umru u Travniku, a da nikad Vlasica nisu vidjeli. Citav zivot prezive u Sarajevu, a nikad nisu bili na vrhu Bjelasnice, Igmana, Trebevica... Medjutim svi ti su gospoda bez pokrica, oni sve znaju i u svasta nos zabadaju...