Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja recimo najvise volim ove ljude koje na osnovu imena te strpaju u razne kategorije.. Odma oni na osnovu imena znaju ko si,sta si,gdje si kud si... Ja se grozim takvih kategorija i takvog razmisljanja.. Osoba se zove Marko,Ante i Ibrahim.Otkud ja na osnovu imena znam jel ko religiozan,jel ko zivi u Srbiji,Americi ili Rusiji.Otkud ja znam ko se kako deklarise i ko kako sebe smatra... Ali imaju Experti koji sve znaju na osnovu imena..
eto zoves se Milos a ispadnes Jevrej iz cilea. hahaha
ime je jedan vid identiteta i ne moze se od njega pobjezi kao sto se ne moze pobjeci od korijena. ako ne zelis taj vid etiketiranja onda budi damir dino benjamin fedja.
Sto ne mogu ovih sranja..
Neka ste vi ugasili komentare za masovno sakacenje u Kaknju, mamicu vam je..em
Gdje me nadje? I meni je 92. prekinula ljubav mog zivota. Iz istih razloga
Marko namirisao americke papire, bajo moj :))
I ja sam iz mijesanog braka-otac mi je musliman a mati hasmuslimanka
Pa šta bi na kraju...jesu li se "uzeli" :D :D :D
gluposti...mada i danas u Mostaru cvjetaju ljubavi između različitosti. (ako ne ljubavi onda afere i prevare) I to je ono zbog čega ga volim. Mostar
Brazil gachice <3
<3 :D bjele gachice
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ah sto mrzim ove price vis. dodijalo pajdo
pajdo i ta mi je dodijala.
još jedna priča u kojoj se provlači tvrdnja,da je ovdje bio građanski rat!!!
ni slučajno,ljubav je nešto najljepše, ali provlačiti kroz ovakve priče teze da je bio građanski rat e to neće moći!!!!Minusajte do mile volje!!!!
...tačno tako rumena....desila se AGRESIJA....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo Francusku na Kosevo. Ahmet Pasalic je kriv sto je uveo BiH u Uefa Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo Italiju na Kosevo Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo reprezentaciju svijeta na Kosevo
Smaras...
Ljubav pobjeđuje sve... u Americi