PROMO
6

Za sve ljubitelje američkog brenda U.S. Polo ASSN u toku je sezonsko sniženje od 60 posto na sve artikle

"Vrijeme je da krenete u novogodišnju akciju traženja poklona, a sa našim divnim sniženjima će vam to nesumnjivo biti lakše. Dopustite sebi da postanete dio praznične magije", poručuju iz ove kompanije.

Inspirisan zadivljujućom pozadinom planine Adirondack u New Yorku, U.S. Polo Assn. lansirao je svoju najnoviju kolekciju koja odražava prirodnu boju i stil pejzaža. Iskusite prirodu u gradu ove zime sa kolekcijom jesen-zima 2019-2020. Klasični uzorci poput planinskog cvijeća i beskonačnog pejzaža planina, U.S. Polo Assn. donosi vam čari ove sezone.

Ova aktivna kolekcija je alternativa monotonim nijansama urbanog života, USPA prenosi odraze prirode u svom stilu. Ovu zimu će zagrijavati boje planinskog cvijeća pomiješanog s krem, kaki i bež bojom. Nijanse toplih narančastih i zlatnih detalja prate tonove boje kamile i sive boje, čineći da se osjećate kao jedno s prirodom.

Pozdravljajući jesen sa svojim živim nijansama i simetričnim dizajnom, ženska se kolekcija ističe sa mikro cvjetovima, cvjetnim povjetarcima i atraktivnim detaljima. Odjevne kombinacije bez ramena u vunenoj pletenini, svjetlucavi detalji na traper košuljama i geometrijski uzorci na pončoima pomiješani su sa zemljanim tonovima za topliju odjeću koja unosi toplinu u vaš stil. Udobne i jednostavne hlače, u skladu sa kolekcijom, okrunjene su detaljima vezanja.

Haljine od tkanog žakarda donose još više modne inspiracije ove sezone. Klasični komadi muške kolekcije dodiruju se sa estetikom rustikalnih domova. Kaki, sivi i senf tonovi na pletenini. Refleksije prirode u kolekciji predstavljaju avanturistički duh USPA čovjeka. Kreacije prožete tradicijom nadopunjuju detalje košulja s mekom zimskom teksturom, siluete planina i dijamantski uzorci daju muškom ruhu stil koji se ističe. Udobnost je fokus za traperice i chino hlače, a istovremeno nudi sportski i elegantan izgled.

Kaputi i jakne sa kapuljačama - zaštitni štit zime - redizajnirani su s prirodnim kvalitetama. Svijetli basic puhasti kaputi, kaputi s vezenim uzorcima, karirani vuneni pončo definiraju stil žena iz USPA. Denim jakne i odjevni komadi prekriveni dijamantnim uzorcima donose vatrenost u muški dizajn. Duksevi, zlatni odrazi, značke i cvjetni detalji u slojevima prenose mir prirode postajući nezamjenjivim komadima ženske kolekcije.

Dodaci i dalje dodaju eleganciju kajiševima sa retro obradom i zlatno izvezene višenamjenske torbe za struk s detaljima od kože. Doživite udobnost ove zime sa sportom nadahnutim cipelama, antilop gležnjačama i kožnim čizmama do koljena. Svake godine, dječja kolekcija je i ugodna i zabavna, a ove godine vidjet ćete kapute ukrašene detaljima od perja, košulja i pletiva koji nose tragove iz kolekcije za odrasle, baršunaste pantalone i tiskane traperice. USPA djeca će ove sezone izazvati zavist.

Posjetite nas i uživajte u kupovini uz sezonsko sniženje od 60 posto na sve artikle jesen/zima kolekcije.

Lokacije naših poslovnica: Srajevo City Centar 1. sprat, Delta Planet Banja Luka, Mercator Banja Luka i BBI Centar, Sarajevo.