promo
48

Vrijeme je za RELAX - akciju: Vodimo vas u turistički raj Egipta

Preko 50.000 zadovoljnih gostiju su garant pouzdanosti i kvalitete usluge koju pruža ova najstarija bh. turistička agencija.

Svako ima svoju tradiciju, a Egipat je dio tradicije agencije Relax Tours, koja je upravo u ovu kolijevku civilizacije punih 15 godina svakoga ljeta organizirala direktne letove za Hurghadu i Sharm el Sheikh, te Cairo i krstarenje Nilom.

Sve što vašem organizmu sada treba su tople sunčeve zrake, kristalno čisto tirkizno more, nestvarno lijep podvodni svijet sa ribicama i koralima svih duginih boja, vrhunska gastronomska ponuda, ljubazni domaćini, te sigurni i udobni svjetski poznati hoteli (Hilton Kempinski, Mariott, Steigenberger, Rixos), sa najvišim higijenskim i zdravstvenim standardima. Uz sve ovo odmarate svoje tijelo i dušu na mekanim, puderastim pješčanim plažama, gledajući u čuveno Crveno more i pijuckajući omiljeni koktel. Ne ovo nije san, ovo je vaš najpovoljniji odmor u turističkom centru Hurghadi - Egipat do sada!

Putnici se već stoljećima dive jednom od Svjetskih čuda velikim piramidama Egipta, međutim u zadnje vrijeme mnogi su otkrili da je u Egiptu moguće doživjeti i otkriti mnogo više - ne samo historijske, nego i prirodne i kulturne znamenitosti. Primjećujemo da se većina putnika nakon prve posjete Egiptu želi vratiti baš zbog toga što su otkrili brojna nova lica te arapske države. Veliki broj turista se vraća zbog egipatskih ljetovališta kao što je šarmantna Hurghada, veliki turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira.

Za ovaj biser na Crvenom moru u ponudi Relax Tours-a su paket aranžmani od 10 dana, po nevjerovatnoj cijeni od 999 KM za kompletan aranžman, koji uključuje avioprevoz, takse, transfer, boravak u hotelu na bazi usluge all inclusive (sve uključeno) te organizaciju putovanja.

Užvati će u kristalno čistom tirkizno-plavom moru, sa jedinstvenim podvodnim svijetom, mekanim pješčanim plažama, izvrsnoj orijentalnoj kuhinji, gostoljubivim domaćinima i osjećati se poput istinskog gosta, jer Hurgada je mjesto gdje ćete dobiti najviše za svoj novac. Ovo je odlična destinacija za sportove na vodi, poput jedrenja, surfinga, ronjenja.

Pored fakultativnog izleta u Kairo, te razgled čuvenih piramida na platou Gize i posjeta Egipatskom muzeju, obavezno preporučujemo i krstarenje na Rajsko ostrvo - Giftun island uz ronjenje i ručak na brodu. Mnogi ovo ostrvo nazivaju egipatskim Maldivima zbog njegove nestvarno lijepe tirkizne boje i mekanih pješčanih plaža. Obzirom na veliko i raznovrsno bogatstvo svijeta podmorja i ponuda ronilačkih izleta je raznovrsna, a nezaobilazna je i uzbudljiva vožnja safari džipovima kroz pustinju.

Pored Egipta i ove godine ćete u katalogu Relax Tours-a pronaći ponudu za ljetovanje na impresivnoj Antalijskoj rivijeri. Prekrasna obala, vrhunski hoteli, restorani na dohvat ruke su vam direktnim letom iz Sarajeva. Odaberite između: Bodruma, Antalije, Kemera, Lare, Beleka, Side, Alanje.

Za sve goste koji nisu ljubitelji avioprevoza Relax Tours je pripremio i aranžmane za nezaobilazni Jadran kao i za Albaniju. Samo zatvorite oči i zamislite, a ostalo prepustite Relax Tours-u, jer ovi zaljubljenici u turizam će kreirati za vas savršeno ljeto 2021. Ljubazno osoblje ove renomirane turističke agencije možete dobiti na 033/263-330; 263-331 ili posjetiti web stranicu.

Zašto provesti ljeto u Hurghadi?
  • Prosječna temperatura vazduha u ljetnom periodu je 32 stepena, a mora je oko 27 stepeni, dok je suha klima, po savjetima ljekara veoma ugodna i pogodna za ljude sa srčanim i kardiovaskularnim problemima.

  • Ovdje ćete dobiti najbolji omjer cijene i kvalitete, kompletan 10-dnevni aranžman sa svim uključenim ćete platiti 999 KM.

  • Kupanje u Crvenom moru, jednom od najljepših, najtoplijih i najčistijih mora na svijetu!

  • Najinteresantniji i najraznovrsniji podvodni svijet koji iznenađuje i najveće poznavatelje nalazi se ovdje, sa 250 koralnih grebena i 1000 vrsta riba.

  • Sunčano je i prijatno tokom cijelog dana, vaš odmor bez kiše je zagarantovan!

  • Odlični hoteli visokih standarda čekaju vas u Relax Tours-ovoj ponudi.