Voli zagrljaje: Nakon što ga je udomila pas Russ se ne odvaja od svoje gazdarice

Voli zagrljaje: Nakon što ga je udomila pas Russ se ne odvaja od svoje gazdarice
67
Klix.ba
11.2.2017. u 10:23
68
komentara
67

dijeljenja
1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7
Kayla Filoon raznježila je ljude širom svijeta nakon što je podijelila fotografiju na kojoj je njen pas, kojeg je udomila, grli dok radi na laptopu.
Filoon je studentica Univerziteta Zemple u Philadelphiji, a psa Russa zaljubila se kada ga je vidjela boksu. Iako je bio pothranjen, imao infekciju oka i krvav rep, odmah je osjetila povezanost.

"Jedva se kretao, ali bio je mnogo miran dok su drugi psi skakali okolo. Kada sam ga izvela da se igramo, nije me prestao grliti poput čovjeka. Sljedećeg dana odlučila sam provesti više vremena s njim i čim sam otvorila vrata od automobila sjeo je, kao da je sa mnom bio oduvijek", rekla je Filoon.

Russ je trebao biti uspavan, ali ga je ona odvela kući. Ozdravio je i postao umiljati pas koji se voli igrati, ali i puno maziti.

Nakon što je podijelila fotografiju na kojoj su njegove šape obavijene oko njenog struka, Russ je osvojio srca ljudi širom svijeta. Fotografija je podijeljena na desetine hiljada puta.

"Imao je cijeli kauč za sebe, ali je odlučio sjesti pored mene. Iako smo zajedno dvije sedmice, povezali smo. Ne odvajamo se jedno od drugog", rekla je.
Prijavi grešku


Komentari (68)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...