promo
31

Vodimo vas u QSit: Mjesto gdje žive stolice

S prvim sunčanim danima dolazi i posebna inspiracija i motivacija koja nas pokreće na najljepše promjene, a one obično krenu od nas samih i ambijenta u kojem najviše boravimo.

Kako sve više vremena provodimo u zatvorenom prostoru, u toplini doma, na radnom mjestu, u omiljenom restoranu ili na destinaciji za odmor, sve više udobnosti, ljepote i povezanosti želimo u svakom trenutku, i u datom okruženju.

Ukoliko još uvijek niste odlučili koja je promjena potrebna vašem domu, vodimo vas u QSit.

Kako biste se što bliže povezali sa QSit stilovima za uređenje svog omiljenog prostora, izdvajamo tri kategorije po kojima ćete jednostavnije pretraživati svoje favorite i kombinirati ih sa ostatkom namještaja: Qsit PREMIUM, Qsit COMFORT i Qsit HOME.

Qsit je domaći brend, kreiran vizijom Armina Mehića, koji je svoje hobije pretvorio u biznis. Potpuno različite branše, ali jednako inspirativne i podjednako čine njegov životni stil jedinstvenim i vrijednim pažnje, dizajniranje stolica i sport. Qsit je kruna njegove dugogodišnje karijere u svijetu namještaja, s posebnom ljubavlju i interesovanju za stolice.

"U stolice su utkana prva planiranja i opremanja, najljepše emocije, u kancelariji, domu ili omiljenom restoranu, porodična tradicija, naslijeđe i bezvremenski stil koji ne utječe na njihovu ljepotu. Sve ovo čini Qsit priču posebnom i prilagodljivom životnom stilu svakog pojedinca ili kolektiva koji njeguje iste vrijednosti", poručuje Armin.

Početak godine za QSit marketing tim značio je i pripremu nove kampanje kojom najavljuju mnoštvo noviteta, novih brendova i modela stolica, kako bi svojim kupcima pružili što bolju, bogatiju i kvalitetniju ponudu.

"Vjerujemo da ste već primjetili naš brend i proizvode kroz digitalne kampanje u kojima je zaštitno lice Jelena Harbinja, sa kojom nastavljamo suradnju i u ovoj proljetnoj kampanji. Zahvaljujući zajedničkoj energiji, kao i viziji našeg brenda, Jelena u potpunosti živi Qsit priču i idealan je partner u promociji i povezivanju naših kupaca sa stilom i načinom života koji dijelimo", Qsit marketing tim.

S novom kampanjom dolaze i posebne pogodnosti

Iskoristite priliku i posjetite ih u salonu, na lokaciji Zmaja od Bosne bb, TC Robot Socijalno, na prvom spratu, u Sarajevu, gdje vas čeka popust od 15% na odabrane modele.

Više inspiracije potražite na www.q-sit.ba ili Instagram profilu.