Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam sto puta obisao sva ova mjesta, malo su pretjerali sa opcijom color balance.. Previse je ocito, a nema potrebe, ove fotografije su lijepe i kad se ne obradjuju u grafickom programu..
Zabrinuti@e to je to kad cigan ima masla i dupe maže
Mnogi inace prEcijenjuju ljepotu balkanskih SFRJzemalja tipa najljepse u Europi i svijetu. Ti ocigledno nisu bili u drugim zemljama.
A mi se glođemo k'o bijesni psi oko kosti ... ??? Zašto . . .
sve ce ovo arapi pokupovati a mi cemo biti vjecite izbjeglice
Šta nam je ova zemlja dala da uživamo u njenim ljepotama, a mi joj nikako da zahvalimo što živimo na jednom od najljepših prostora na Balkanu i u Evropi. Hvala ti BiH kakva si takva si ali moja domovina ti si.
zasto niko pvako lijepe slike ne ponudi microsoftu kao pozadine za windows
Što ne prenosite malo kako Rusi cmizdre poslije oborenog aviona, bacanja bombi u prazno, straha od ulaska sa trupama a kerovi gube teritorije. Jaki ste mi bili dok su Rusi bombardovali zene i djecu kad ste prenosili, da i vi ne plačete za rusima na klixu?
Ali dio gdje Hrvati zive najbolji
Najljepsa zemlja na svijetu, ali koja korist?
Uživajte dok nam Arapi ne uzmu ljepotu!
Fali vam strbacki buk Bihac rijeka una
vamoš bosnija tamoš herzegovina