Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu mislit kakvi ce komentari sad da budu pogotovo od muske populacije😆😆😆😆😆😆
NE ZNAM KAKO I ZASTO UVIJEK PADAM NA LUDE I PSIHICKI NESTABILNE KUCKE, A NE JEDNU OVAKVU, VALJDA MI KRVNI PRITISAK NIJE PRIORITET U ZIVOTU KO ĆE GA ZNATI!!!!!!!!!
HA HA a ja čitam na jedan decimetar
Ma kakvo ovo... nigdje sise sa glave nema, kad je zagrlic kao da si havera zagrlio od vjezbanja... hahhah
@ikke vidim da ti vise volis one koje imaju gdje god da ih uhvatis sisu🤣😂. Bas su cure zgodne.
Vidi hurvica malih
ha ha trčanje sa sunčanim naočalama!trčanje po vilsonovom podloga za sjebavanje koljena i zglobova e zato su valjda i ovi u s.c safet zajko poceli naplacivati trcanje po stazi ..........
Mm zelim u bulju
350 žena 700 sisa
A da malo otrcite u maline i pomognete onim jadnim starim zenama sto beru za dzaba na ovim vrucinama? Hajde malo solidarnosti..mozda vas ko i oprasi u malnama..orgazamski.
Ove zene su dosadne i neprivlacne muskarci su zakon uff
Ona broj 151! Pojeo bih Joj gowno ko sarmu
Svaka cast. Zene u akciji!
Mogu mislit kakvi ce komentari sad da budu pogotovo od muske populacije😆😆😆😆😆😆
Trkacice 😆😆😆😆😆😆
I zamotana dosla da trci. Kako joj nije vruce.