{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zašto žene ne iniciraju seks

S
13.1.2012. u 22:15
0
35
Zašto žene ne iniciraju seks
0
Zašto žene ne iniciraju seks
Mnogi muškarci se žale na to da stalno oni iniciraju seks, ali vrli rijetko su spremni razgovarati sa svojim partnericama o tome. Ponekad će im to usput pomenuti, što njihovim djevojkama neće signalizirati da nešto nije uredu nego samo da bi oni to željeli, ali da nije problem ukoliko se to ne desi.
Eksperti savjetuju muškarcima da, ukoliko žele da njihove partnerice iniciraju seks, onda moraju obavezno razgovarati s njima. Najbolje bi bilo da joj stavite do znanja da je to vama zaista izuzetno bitno i da biste bili najsretniji na svijetu ukoliko bi vaša dama pokazala da je poželjela voditi ljubav sa vama i da ona bude ta koja će inicirati seks.

Osnovni problem zbog kojeg žene ne iniciraju seks jeste što misle da ćete ih odbiti. Žene koje imaju malo manje samopouzdanja vjeruju da postoji opcija da će im njihov partner reći da je preumoran ili da jednostavno neće reagovati pozitivno na to što su one preuzele inicijativu.

Mnoge djevojke stidljivo iniciraju seks tako što nježno poljube svog dragog, pomaze ga ili mu šapnu to na uho. Ukoliko muškarac ne pročita ni ove stidljive znake, onda se žene boje kako će reagovati na malo agresivniji nastup koji se ne može nikako drugačije tumačiti.

Međutim, savjeti eksperata za veze uglavnom se baziraju na tome da vam sugerišu da za ego nema mjesta kada ste u ljubavi i da ego jednostavno ostavite ispred vrata spavaće sobe.

I muškarci se boje odbijanja pa ipak pokušavaju da se nametnu, zato i žene trebaju pokušavati. Muškarci i žene moraju obostrano raditi na vezi, jer, ukoliko se neko trudi mnogo više za razliku od onog drugog, pojavit će se jaz među vama.

Dakle, to što su žene možda malo stidljivije nije nikakav izgovor da ne pokažete svom dragom kako ste ga poželjeli i kako biste željeli voditi ljubav sa njim, prenosi Times of India.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: