{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vodič za dobar seks: Greške koje muškarci prave tokom seksa

S
5.4.2007. u 15:30
0
4
Vodič za dobar seks: Greške koje muškarci prave tokom seksa
0
Vodič za dobar seks: Greške koje muškarci prave tokom seksa
Ko radi taj i griješi. Tako je i sa seksom. No da bi neko ispravio grešku, mora mu se ukazati na istu. Evo nekih grešaka koje muškarci često prave u krevetu. Ne svi naravno, ali pročitajte za svaki slučaj.
Neobrijana brada

Brada može biti seksi. Pogledajte samo Johnnya Deepa. No ona od dva dana je nešto najgore što možete uraditi ženi. Uzmite najgrublji brusni papir i trljajte ga po licu, vratu i butinama. To je približno isto, iako je brada još gora.

Gnječenje grudi

Grudi ne služe za jačanje mišića šake zato ih prestanite stiskati tako. Polako i nježno. Kako bi se osjećali da vam žene testise nagnječe tako?

Grickanje bradavica

Ukoliko žena izričito ne zatraži to, nemojte raditi. Pregrizite nešto prije seksa, grickajte košpice. Bradavice su veoma osjetljive. Možete ih cuclati igrati se s njima, ali ih prestanite grickati.

Uvrtanje bradavica

I još jedna stvar kod koje muškarci griješe. Nemojte ih uvrtati za milog boga. Nije prijatno te bradavice definitivno nisu točkić kojim pojačavate seksualno uzbuđenje kod žena.

Ignorisanje ostalih dijelova tijela

O ovome smo već pisali. Žene nisu samo grudi i vagina. Obratite pažnju i na ostale dijelove tijela. Žene imaju više od tri erogene zone.

Napad na klitoris

Direktni pritisak je jako neugodan. Počnite okolo. I kada dođete do klitorisa polako. Glavić penisa i klitoris imaju otprilike isto nervnih završetaka. Sad uporedite veličinu. Je li išta jasnije?

Nema odmora dok traje...

Ne pravite pauzu da se odmorite. Za razliku od muškaraca, žene ne mogu nastaviti tamo gdje su stale. Izdržite do kraja ili se učlanite u teretanu.

Razodijevanje

Žene ne vole izgledati glupo, jer se tada glupo i osjećaju. A glupo izgleda ako je razodjevena od struka na dole. I ne zavlačite odmah ruke pod majicu da otkopčate grudnjak, nego prvo skinite majicu. Ne koristite prečice.

Opsesija vaginom

Iako većina muškaraca zna naći klitoris i shvataju njegovu bitnost, ali iz nekog razloga misle da je vagina mnogo važnija i ubaciće prste u nju bez najave i očekivanja. Ne da je to loše, ali opet, ne idite prečicom. To može biti bolno.

Muškarac i čarape

Postoji nešto istinski ne-seksi kod golog muškarca sa čarapama na nogama. Prije skidanja hlača, skinite čarape.

Zečići

Brzina nije sve. Kada krene seks, nemojte se ponašati kako pneumatska bušilica ili zečevi u doba parenja. Krenite polako, "miješajte", obratite pažnju šta partnerica radi i uhvatite zajednički tempo.

Guranje glave prema dole

Nemojte u strastvenom zagrljaju nikada gurati njenu glavu prema dole kako bi se srela oči u oči sa "jednookom zmijom". Radije pitajte ili joj suptilno dajte do znanja šta želite. Odluka je njena.

Upozoravanje prije orgazma

Ukus sperme je nešto poput pomiješane morske vode i bjelanceta. Taj ukus i teksturu ne vole svi. Uvijek je upozorite prije orgazma. (A za popravljanje ukusa ejakuata pijte jednu do dvije čaše soka od ananasa dnevno)

Hvala

Ne zahvaljujte na seksu. Spavaća soba nije kuhinja, a seks nije supa. Dovoljan je zagrljaj i poljubac. Na kraju krajeva, sve je bilo na obostrano zadovoljstvo, zar ne?!

Pročitajte još: Greške koje žene prave tokom seksa

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: