{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Šta odgovoriti kad vas djevojka pita da li je debela

S
31.3.2008. u 14:00
0
0
Šta odgovoriti kad vas djevojka pita da li je debela
0
Šta odgovoriti kad vas djevojka pita da li je debela
Veoma iritantno pitanje koje vam djevojka može postaviti jeste da li izgleda debelo. Ipak, morate ostati dovoljno pribrani i smireno joj odgovoriti na pitanje koje je zanima. Na Internetu smo za vas pronašli šta sve morate znati kako biste očuvali svoj duševni mir
Ostati miran

Prije svega, morate djelovati smireno kada govorite istinu. Jedan od pokazatelja da osobe ne govore istinu jeste njihov pogled ustranu. Dakle, važno je gledati partnericu u oči, ali ne buljiti u nju. Ruke držite po strani ili u džepovima. Ukoliko vas pitanjem prekine u nekoj aktivnosti, odložite to što već radite i napravite pauzu kako biste pokazali da je slušate. Ali ne dajte partnerici do znanja da je ovo pitanje naročito bitno i da se izdvaja u odnosu na ostala obična pitanja.

Pravilno razumjeti pitanje


Kad žene pitaju da li su debele njih, ustvari, zanima da li su vam privlačne. Dakle, ne interesuje ih da li su zaista debele. Bitno ih je, poslije upućenog vam pitanja, najprije nježno osloviti, sa npr. draga, dušo i sl. i onda reći jasno i glasno: “Prelijepa si”.

Ne popuštati pred pritiskom

Koliki god pritisak bio I koliko god partnerica od vas tražila da joj odgovorite na pitanje, nemojte. Dakle, kad god vam postavi pitanje: “Da li izgledam debelo?” ili “Jesam li se udebljala?”, odgovorite “Draga, prekrasno izgledaš”. Ne dajte se zavarati!

Ignorisati priče o debljini i mršavosti

Ne obazirite se na priču o debelim ili mršavim. Ignorišite pitanja te vrste. Vjerujte, ne želite ulaziti u rasprave sa tom tematikom.

Konačni odgovor

Ukoliko se nađete pritiješnjeni uza zid i morate odgovoriti na pitanje o debljini, partnerici trebate reći da je najljepša žena na svijetu, da izgleda savršeno i da vam nikad ne bi palo na pamet da osuđujete njen izgled. Uz to dodajte da, ako želi znati odgovor, treba da pita nekog drugog ko je, možda, ne vidi na način na koji je vi vidite. Završite govor riječima da ona može navući vreću od krompira na glavu, ali će vam i dalje izgledati kao Angelina Jolie.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: