|

Šta nijedan muškarac ne želi čuti u krevetu?

Šta nijedan muškarac ne želi čuti u krevetu?
0
S
Sarajevo-x.com
17.11.2009. u 22:30
38
komentara
0

dijeljenja
Šta nijedan muškarac ne želi čuti u krevetu?
Popularni muški magazin Askmen otkriva koje fraze žena ne bi nikada trebala reći muškarcu za vrijeme seksa, navodeći način na kojih ih jači spol interpretira.
Ona kaže: I to je to?

Njegovo tumačenje: Muškarci i žene imaju različitu definiciju seksa. Oni se nadaju da svaka igra ne mora biti olimpijski spektakl, te da će bar dobiti dobru ocjenu za trud. Ne postoji gori udarac za njegov ego nego kada ga djevojka ili supruga upita 'da li je to sve'.

Ona kaže: Moj bivši je često...

Njegovo tumačenje: Ništa gore ne ubija raspoloženje nego kada ste prisiljeni da slušate detalje o njenom bivšem dečku. Iako je njen bivši ljubavnik sigurno znao nekoliko trikova koji su je oduševljavali u krevetu, podsjetite da i njegove loše strane, kao onda kada je prevario sa drugom ili uzeo njenu kreditnu karticu.

Ona kaže: Ovo mi je prvi put

Njegovo tumačenje: Uobičajena je zabluda da svi muškarci žele biti prvi u životu njegove partnerice. To možda jeste istina kada imaju 18 godina, ali nakon nekog vremena muškarci žele žene sa više iskustva. Djevica u krevetu - to može samo značiti da će vjerovatno biti previše emocionalna i loša u seksu.

Ona kaže: Možeš li samo zagrliti?

Njegovo tumačenje: Muškarcima jako malo treba da se uzbude, ali i jako malo da izgube interes za seks. Jedan od način da postignete jeste da kažete da se samo želite maziti, kada je on zaista zagrijan.

Ona kaže: Dešava se svima

Njegovo tumačenje: Ne dešava se svakome. I svakako me ne interesuje šta se dešava sa ostatkom svijeta.
Prijavi grešku


Komentari (38)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...