{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Šta nam govore seksualni snovi?

S
30.6.2011. u 22:24
0
11
Šta nam govore seksualni snovi?
0
Šta nam govore seksualni snovi?
Snovi mnogo govore o nama i našim željama i strahovima. Trebamo ih samo znati dešifrirati. Erotski snovi, također, imaju svoju poruku. Ako ih znamo tumačiti možemo doznati mnogo o vlastitoj seksualnosti i trenutnim potrebama.
Strastveni snovi u kojima su pored vas glavni akteri vaši bivši partneri, kolege ili poznate osobe mogu vam izazvati osjećaj zbunjenosti i krivnje.

Međutim, stručnjaci kažu da takve snove ne treba uzimati kao doslovne izraze požude. Snovi vas često obavještavaju šta vam je potrebno u stvarnosti. Ukoliko ih dešifrirate, možete postići zadovoljavajući ljubavni život.

Evo pet uobičajenih situacija i njihovo značenje:

Sanjate bivšu ljubav
Sanjati bivšeg ljubavnika može biti obeshrabrujuće, ali to ne znači da s vama nešto nije u redu. Bivši ljubavnik u snovima može simbolizirati nešto što vas povezuje s njim/njom. Na primjer, ako sanjate nekoga u koga ste bili zaljubljeni na fakultetu, to može simbolizirati slobodu koju ste imali u tom trenutku vašeg života. Ako sanjate bivšeg koji je bio pažljiv i brinuo o vama, to bi moglo značiti da žudite za sigurnošću, dok bi san o bivšem sa kojim ste imali burnu vezu, mogao značiti da vam nedostaje spontanosti.

Sanjate da ste zaljubljeni u poznatu osobu
Sanjati seksi susret sa slavnom osobom nije rijetkost, pogotovo među ženama. To samo može ukazati na vašu želju da se ti snovi i ispune. Na primjer, ako sanjate romantičnog muzičara, to može značiti da priželjkujete takvu osobu u svom životu, ili da žudite za više romantike u postojećoj vezi ili da jednostavno želite biti dijelom glamuroznog svijeta slavnih.

Seks s osobom koju mrzite
Najviše zabune može izazvati san u kome ste u strastvenom zagrljaju s osobom koju u stvarnosti prezirete. Međutim, iako zvuči nevjerovatno, to bi moglo značiti da ta osoba, koliko god "užasna" bila, posjeduje kvalitete koje biste i sam htjeli imati.

Seks s osobom istog spola
Nemojte paničariti ako sanjate seks s osobom istog spola. To ne znači da ste odjednom promjenili svoje seksualno opredjeljenje, već da žudite za više razumijevanja i brige od strane vašeg partnera.

Seks sa strancem
Vođenje ljubavi sa tajanstvenim strancem može predstavljati vašu želju da začinite svoj život i u njega unesete više misterije. Ovakav san je posebno važan ukoliko vi i vaš partner nemate zadovoljavajući seksualni život. San o seksu u troje može signalizirati želju da pobjegnete iz dosadne rutine i vratite iskru u vašoj vezi.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: