|

Sharon Osbourne ispunila san umirućem mladoženji

Sharon Osbourne ispunila san umirućem mladoženji
0
Klix.ba
24.12.2013. u 09:59
15
komentara
0

dijeljenja
Sharon Osbourne ispunila san umirućem mladoženji
O vjenčanju Cole i umirućeg Felixa Glennyja već smo pisali. Glenny, kojem je dijagnosticiran neizlječivi rak crijeva, sanjao je o tome da kupi kuću i obezbijedi svoju porodicu. Ispunjenje sna omogućila mu je supruga Ozzyja Osbournea i sudija X Factora, Sharon Osbourne.
Osbourne je Glennyjima poklonila 16 hiljada dolara za kupovinu kuće. Ovaj poklon, zajedno s novcem koji je prikupio Glennyjev najbolji prijatelj, doveo je do sume od 65 hiljada dolara.

“Agent Sharon Osbourne poslao je e-mail našem prijatleju Ashleyu i rekao mu kako je Sharon vidjela priču na vijestima i želi poslati ček od 16 hiljada dolara. Tražila je i adresu bolnice, tako da ćemo možda dobiti i posjetu. Novac je donirala jer je i ona bolovala od raka te je priča lično dirnula. Sve što Felix želi znati je da da li će djeci biti dobro kad njega ne bude.

Podsjetimo, Cola i Felixa vjenčali su se u bolnici nakon što njemu dijagnosticiran neizlječivi rak crijeva.
Glenny je tokom vjenčanja ležao u bolničkom krevetu bolnice Medway Maritime u Kentu, a na kraju je uspio i da ustane iz kreveta kako bi proslavio vjenčanje sa svojom suprugom i njihovo dvoje djece, Ralphom i Pearl.

Hospitaliziran je u novembru nakon nekoliko sedmica bolova u utrobi, za koje je mislio da su grčevi. Ljekari su otkrili ogromni tumor na njegovim crijevima. Iako su ga uspjeli ukloniti, dalje pretrage pokazale su kako se rak proširio te da je Felixu preostalo samo nekoliko sedmica života.

Nakon te vijesti, Felix i Cola odlučili su se čim prije vjenčati, a na vjenčanje u bolnici su pozvali porodicu i prijatelje.

“Nakon druge operacije, otkrili su da se rak proširio posvuda i da ga je nemoguće zaustaviti. Felix je rekao da se želi vjenčati što je prije moguće te smo to organizovali. Bilo je ludo, jer smo zaista bili sretni, a bilo je i veoma emocionalno. Razgovarali smo o braku prije nego se razbolio, a kada smo otkrili da je neizlječiva, odlučili smo to odmah obaviti. Felix je čak uspio ustati iz kreveta i izaći u klub. Sva naša porodica i veliki broj prijatelja su prisustvovali vjenčanju”, ispričala je Cola.
Prijavi grešku


Komentari (15)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...