Izbjegnite dosadu
0

Seksajte se na stolici, veš mašini, u parku...

Sarajevo-x.com
Svačiji seksualni život treba malo osveženja ili bar nekoliko novih ideja. Ukoliko vam je dosadilo da vodite ljubav uvijek na isti način, nudimo vam nekoliko ideja kako da rasplamsate strasti i izbjegnete dosadu u ljubavnom životu.

Uradite to na stolici

Vođenje ljubavi dok sjedite na partneru koji je na stolici, možda nije inovativan način seksa, ali je svakako potcijenjen i zaboravljen. Djevojke uvijek trebaju započeti seks u ovoj pozi jer im to daje nevjerovatan osjećaj nadmoći i kontrolu nad penetracijom, zato nema razloga da zanemarujete ovu pozu.

Probajte na veš mašini

Nemojte se pitati zašto nego se pitajte zašto ne? Dame trebaju sjesti na ivicu veš mašine i pozvati svog partnera, ili partner treba znati kada ući u kupatilo. Mnoge djevojke se kunu da ih je vibriranje mašine vinulo u nebesa i donijelo im višestruke orgazme. Zašto ne isprobati?

Skupite hrabrosti i uradite to u biblioteci

Ovo je, vjerovali ili ne, fantazija mnogih muškaraca i žena. Ima nešto u tom štreberskom okruženju što izaziva vaše hormone. Ne budite kukavica i probajte. Ne znači da trebate prirediti show kolegama u biblioteci, ali malo uvoda u ono što slijedi nije naodmet. U bibliotekama uvijek postoji mjesto gdje u smješteni stari klasici koje rijetko ko posjećuje pa možete ukrasti nekoliko poljubaca i dodira upravo tu.

Probajte i u parku

Park ne znači dječije igralište gdje bi vas mogla vidjeti djeca i zabezeknuti roditelji. Park znači mjesto gdje imate i malo privatnosti i malo ljubavi na samo vašoj klupi. Od partnerice će se zahtijevati da bude tiša i to će dodati na uzbuđenju.

Zašto ne u svlačionci?

Vjerovatno ste hiljadu puta bili u prilici da kupujete garderobu sa partnerom ili partnericom te ste ulazili u svlačionicu da oprobavate stvari. Brzinski seks u kabini za presvlačenje nije rezervisan samo za filmove, nego i za parove koji trebaju malo uzbuđenja. Nije bitno ko će započeti igru, samo se potrudite da budete tihi.