{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Saznajte šta nikako ne smijete pokloniti ženama

S
2.2.2012. u 19:42
0
41
Saznajte šta nikako ne smijete pokloniti ženama
0
Saznajte šta nikako ne smijete pokloniti ženama
Većina muškaraca se nađe pred dilemom kada trebaju izabrati poklon za ženu svog života, a rezultati pokazuju da su žene nerijetko zaprepaštene izborom poklona.
Ratkape, kreme protiv bora i knjige o dijetama samo su neki od poklona kojima žene nisu bile impresionirane.

Skoro trećina ispitanih žena kaže da su vratile ili zamijenile poklone za koje su mislile da su neukusni, a 15 posto njih se odlučilo za prodaju na eBayu.

Iako pripadnice ljepšeg spola često sugeriraju svojim partnerima šta bi željele za Božić, rođendan ili Dan zaljubljenih, rezultati su pokazali da baš za vrijeme tih praznika dobivaju najgore poklone.

Oko 35 posto ispitanica tvrdi da su znale da će im partneri pokloniti cvijeće, dok je 17 posto očekivalo plišanu igračku, koju su i dobile.

Oko 20 posto žena je dobilo čokoladice, iako su pokušavale izgubiti ne težini.

"Zaključili smo da je žene teško kupiti. Ako ne znate šta pokloniti svojoj ljepšoj polovini, najbolje je otvoreno ju pitati šta želi. Tako ne možete pogriješiti, a ona će dobiti poklon koji će joj se svidjeti", kazala je glasnogovornica kompanije koja je provela istraživanje.

Žene su izjavile da najviše vole da ih se daruje nakitom, putovanjem ili omiljenim parfemom.

Jedno slično istraživanje urađeno prošle godine otkrilo je da 75 posto ljudi laže da im se poklon sviđa, a najviše možete pogriješiti ako poklanjate odjeću jer rijetko ćete pogoditi veličinu, boju ili stil.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: