Ključ za uspješnu vezu
0

Osam stvari koje svaka žena treba znati o svom muškarcu

Klix.ba
Poznajete li potrebe svog muškarca? Eksperti kažu da snažne veze zahtjevaju da zaista poznajete ono što vašeg partnera dodiruje. Nije bitno koliko ste dugo zajedno, uvijek postoji način da ojačate vašu ljubav. Bitno je samo da znate krucijalne informacije koje vašu vezu mogu unaprijediti na viši nivo.
  1. Šta je to zbog čega se osjeća potrebnim? Neki muškarci vole popravljati stvari, dok drugi čak nemaju ni čekić. Izdvojite vrijeme i saznajte šta ga čini korisnim i iskoristite to.

  2. Šta mu pomaže da se opusti? Nije bitno da li je to neka serija, film, utakmica ili nešto drugo. Ohrabrite ga i podstaknite da uživa u vremenu koje treba izdvojiti za sebe.

  3. Koliko često misli na bivšu? Možda su prekinuli davno, ali nekada im je teško da krenu dalje upotpunosti. Imate pravo da to znate i da mu kažete da li vam smeta. Naravno, situacija je komplikovanija ukoliko imaju zajedničku djecu. Stavite mu do znanja da ga razumijete kao i njegovu potrebu da imaju neki odnos i podržite ga.

  4. Da li je ljevak ili dešnjak? Ovdje se ne misli na to kojom rukom piše. U pitanju su njegovi politčki stavovi koji znaju biti kamen spoticaja u vezi. Ali i ne moraju. Razgovarajte i o tome.

  5. Kako doprijeti do njega da vam se otvori? Muškarcima je potreban razgovor, ali ne koliko i ženama. Radite na tome da podijeli s vama svoje potrebe, ali ne samo onda kada vi to želite. Stavite mu do znanja da ponekad razgovor može biti samo o njemu.

  6. Šta ga uzbuđuje? Neke žene nikada ne naprave prvi korak, ali muškarci vole kada to učinite. Ukoliko su uši njegova erogena zona, približite se i gricnite ih te mu stavite do znanja koliko je poželjan.

  1. Šta mu pokvari raspoloženje? Da li je to kada gubi njegov tim ili godišnjica smrti njegovih roditelja, morate znati šta je to što vašeg muškarca čini tužnim. Tako ćete moći pokušati da ga oraspoložite ili barem znati zbog čega se čudno ponaša.

  2. Koji je njegov najdraži tim? Možda vi mrzite gledati sportske utakmice ali oni vole. Iako će vam možda teško pasti, sjedite pored njega i odgledajte skupa utakmicu. On će to cijeniti. Budite inovativni i poklonite mu karte za utakmicu na koju ćete skupa otići.