Magazin Askmen
0

O čemu djevojke lažu na početku veze

Sarajevo-x.com
Iako su i muškarci i žene skloni sitnim lažima prilikom upoznavanja te početkom ljubavne veze, žene ipak malo prednjače u 'zaobilaženju istine, piše magazin Askmen. Te sitne laži više bi se mogle nazvati pretjerivanjem nego zlonamjernošću, no ipak je važno znati o čemu to djevojke lažu svojim novim muškarcima:

Bila sam samo sa ...muškaraca, većina djevojaka će sakriti stvarni broj seksualnih partnera od novog momka. Ukoliko je imala mnogo seksualnih partnera, biće u strahu da muškarac ne pomisli da je laka, ali i djevojke koje su u životu imale jednog ili dva partnera također su sklone laganju.

One se boje da će muškarac pomisliti da nemaju iskustva, te će ih zamijeniti nekom 'opasnijom'.

Jao, pa ... je moj omiljeni klub, kad dođe do 'zajedničkih interesa' djevojke su spremne učiniti mnogo toga, pa se i pretvarati da vole omiljeni sportski tim ili naprimjer planinarenje samo da bi što više vremena provodile sa novim dečkom.

Tvoji prijatelji su taaako super, nema djevojke (a ruku na srce, ni muškarca) koja može voljeti sve prijatelje svog dečka. Ukoliko primjetite da se djevojka ulizuje čak i vašim najdosadnijim prijateljima, možete biti sigurni da se radi samo o dobroj glumi.

Inače ne bih nikad ovo radila..., ako vam djevojka ovo kaže dok igrate golf, možete joj vjerovati, no ako se radi o nekoj seksualnoj igrici, to je najvjerovatnije njena vlastita taktika kojoj pokušava dokazati da je ona ustvari 'fina curica'

Naravno, sve ove sitne laži mogu samo značiti da djevojci silno stalo do vas, te da se ne mora nužno raditi o tome da djevojka želi zadržati dečka po svaku cijenu.