Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja igram golf i to u po Saraj\'va. Pa šta sad?
cuj dok igrate golf, pa cak da je i figurativno receno majku vam j.ebem! ! ! ko jos igra golfa jbt umire se od gladi, ljudi ! ! ! unistise mlade sa ovi sranjima, vas omiljeni i pod, vas jedini mobitel, vase ljetovanja na.. i onda djeca dodju kuci i j.ebu majke roditeljima. c c c. j.eba kapitalizam mater svim narastajima! p.s. platite malo vise da vam neko bolje odrzavaportal, nema lika koji moze iz prve da ostavi kometar. ili i na taj nacin uzimate pare. skroz ste se unazadili, nekad je ovaj portal bio strasan dok je bio lokalni. ali kapital je bit;-)
Inače ne bih nikad ovo radila..., ako vam djevojka ovo kaže \"dok igrate golf\".. pazi ovo...\"dok igrate golf\"...toliko o primjenjivosti ove zapadne psihologije na nase drustvo...\"igrate golf\"...pa kod nas ga ne znaju igrat ni ove poslijeratne parajlije ( jer ne znaju jos ni hodat po engleskoj travi), pa cak ni oni gradski snobovi od ranije...a kamoli obican svijet.... Bosno moja... \"nelogikom\" posijana
MA ZENE LAZU CIM OTVORE USTA I TO CIJELOG ZIVOTA A NE SAMO NA POCETKU VEZE .A STO JE JOS GORE UVJEK JOJ NEKI KU...FALI PA MAKAR ON BIJO I PO METRA.....
\"Inace ne bih nikad ovo radila\".... ISTINA!!!!! :)))))))))))))))
JOJ ISMETE GDJEME NADZE PA TEK SAD SKONTA AUUUUUUUUUUUUUUUU SVE STO GORE PISE U CLANKU SVE SE TO MENI DESILO I OZENIO SAM JE EVOJE SAD SE VUCE KO KUJA JAJARA POKUCI OTJERAT JE NEMOGU NECE DA IDE STA SADA Askmen ?
ja kazem,dragi ti si mi sedmi heheh
Kurave dzamije mi
STo? Sta fali temi? Bas sam se lijepo ismijao.... svojoj naivnosti, hahahahahahaha
sta bre ba ? a ja teme i G.
Nisam nikad bio pobjednik jedri ga.
vazda sam bio drugi hehe :)))
Ti si mi drugi, hahaha
JAaaooo kolki je moj!!!