{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nespojivi parovi: Ima veće grudi od mene i veliki stomak, ali volim ga

16.7.2015. u 17:56
3
46
Nespojivi parovi: Ima veće grudi od mene i veliki stomak, ali volim ga
3
Australski parovi odlučili su podijeliti na društvenim mrežama svoje ljubavne priče nakon što su pročitali da je jedna Amerikanka bila na udaru kritičara zbog momka kojeg su nazvali ružnim i debelim.
Breakfast TV show Sunrise objavio je tu priču u ponedjeljak nakon čega su društvene mreže preplavljene fotografijama "nespojivih" parova.

Stotine inspirativnih i humorističnih komentara je postavljeno na priču u kojima govore kako je ljepota u očima onog ko je gleda.

"Ljudi govore za mog muškaraca isto. On ima muške grudi i stomak, ali ne bih ga željela da je drugačiji. Volim svog muškarca više od ičega", napisala je Sophie Wright iz New South Walesa uz fotografiju na kojoj je s momkom Joshuom.

"Zvali su me riđi i crvenoglavi u školi. Super mi ide s mojom djevojkom Jodie", napisao je Jay Dunn.

Veliki broj parova kazao je kako su bili žrtve nasilništva i uvreda, ali da je njihova ljubav ostala čvrsta, te je u većini slučajeva okončala brakom, a blagoslovljeni su i djetetom. Na fotografijama su parovi među kojima je momak niži od djevojke, djevojke duplo veća do momka, te kod kojih je neko od partnera s posebnim potrebama.

"Društvo će možda reći 'šta ona radi s njim', ali na kraju dana ako tretirate ženu na pravi način, s poštovanjem, voljet će te kao što voli mene i sljedeće godine ćemo se vjenčati", napisao Ryan Sharp.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: