Ljubav i veze
3

Nespojivi parovi: Ima veće grudi od mene i veliki stomak, ali volim ga

Klix.ba
Australski parovi odlučili su podijeliti na društvenim mrežama svoje ljubavne priče nakon što su pročitali da je jedna Amerikanka bila na udaru kritičara zbog momka kojeg su nazvali ružnim i debelim.

Breakfast TV show Sunrise objavio je tu priču u ponedjeljak nakon čega su društvene mreže preplavljene fotografijama "nespojivih" parova.

Stotine inspirativnih i humorističnih komentara je postavljeno na priču u kojima govore kako je ljepota u očima onog ko je gleda.

"Ljudi govore za mog muškaraca isto. On ima muške grudi i stomak, ali ne bih ga željela da je drugačiji. Volim svog muškarca više od ičega", napisala je Sophie Wright iz New South Walesa uz fotografiju na kojoj je s momkom Joshuom.

"Zvali su me riđi i crvenoglavi u školi. Super mi ide s mojom djevojkom Jodie", napisao je Jay Dunn.

Veliki broj parova kazao je kako su bili žrtve nasilništva i uvreda, ali da je njihova ljubav ostala čvrsta, te je u većini slučajeva okončala brakom, a blagoslovljeni su i djetetom. Na fotografijama su parovi među kojima je momak niži od djevojke, djevojke duplo veća do momka, te kod kojih je neko od partnera s posebnim potrebama.

"Društvo će možda reći 'šta ona radi s njim', ali na kraju dana ako tretirate ženu na pravi način, s poštovanjem, voljet će te kao što voli mene i sljedeće godine ćemo se vjenčati", napisao Ryan Sharp.