Ljubav i veze
0

Muški vodič za preživljavanje: Valentinovo (1)

Sarajevo-x.com
Dan zaljubljenih predstavlja noćnu moru mnogim zaljubljenim, nemaštovitim muškarcima. Men's Health vam donosi nekoliko savjeta koji će sigurno pomoći i najočajnijim primjercima među muškom populacijom.

Izvedite je van

Pošto je Valentinovo ove godine u četvrtak, možete isplanirati kratak put sa svojom dragom. Ako pak nemate novaca za putovanje izvan zemlje, jednostavno rezervišite sobu u obližnjem gradu. U slučaju da stvarno nemate novaca, jednostavno preuredite svoju sobu. Čak i male promjene daće joj do znanja da ste se potrudili. Izaberite prigušena svjetla ili razbacajte ružine latice od hodnika do spavaće sobe.

Romantična večera

Ako imate veze u gradu, rezervišite sto u popularnom restoranu. Ako pak ne uspijete, planirajte romantičnu večeru u svom domu. Izaberite neki jednostavan recept koji je ipak toliko maštovit da će ona pomisliti da ste kuhali cijeli dan. Ne zaboravite sakriti iskorištene konzerve. Čokoladna krema kao desert garantira orgazam njenog nepca.

Čokolada

Ako niste znali, žene proizvode četiri puta više endorfina nakon konzumiranja čokolade nego nakon vođenja ljubavi. Nemojte kupiti bilo kakvu bombonjeru. Potrudite se i pronađite čokoladne delicije poput belgijskih pralina. Nježna čokolada koja se polako topi na jeziku učinit će da poželi da pojede cijelu kutiju i vas.