|

Muškarac na vjenčanje došao kao kum, a mlada ga zaprosila

Muškarac na vjenčanje došao kao kum, a mlada ga zaprosila
53
S.H.P.
6.9.2019. u 13:51
45
komentara
53

dijeljenja
Paul Schoproni iz Velsa 30 puta prosio je svoju djevojku Aleashu Pilawu no ona nikada nije pristajala. Nakon toga ju je Schoproni svakodnevno osvajao romantičnim gestama ne bi li je uvjerio da se uda za njega. No onda se desilo nešto potpuno neočekivano.
Kako bi nagradila sav njegov trud, Aleasha ga je odlučila zaprositi i to na sasvim neočekivan i lud način.

Naime, Aleasha je organizirala da Paul dođe na vjenčanje prijatelja kojem je trebao biti kum, a kad je vidio da mu je dugogodišnja djevojka odjevena u bijelo, shvatio je da je došao na vlastito vjenčanje.

"U posljednje dvije godine Paul me je zaprosio 30 puta. Oklijevala sam jer sam već dva puta bila u braku pa mi je bilo malo čudno udati se i treći put", kazala je mladenka.

Aleasha je sve vrijeme zapravo tajno organizirala njihovo vjenčanje, te je pred zaprepaštenog Paula i oltar došetala pjevajući pjesmu "It Should've Been Me". Paul ju je posmatrao u šoku.

Na kraju pjesme mladenka je kleknula i zaprosila svog momka. Budući da je odbijen čak trideset puta, Paul je prvo kazao "ne" i glumio da se sprema pobjeći, ali se brzo predomislio, poljubio buduću suprugu i rekao "da".
Prijavi grešku


Komentari (45)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...